Ostanimo u kontaktu

ŽI HNS-a Opuzen

Tribina pod nazivom “Kako pomoći djetetu da raste i odraste sretno”

Objavljeno prije

hns-zenska-incijativa-opuzenHNS-Ž incijativa Opuzen organizira tribinu pod naslovom“Kako pomoći djetetu da raste i odraste sretno” u utorak (30. travnja) u 20:00 sati u Gradskoj knjižnici Opuzen.

Poslušajte savjete najboljih stručnjaka iz područja dječje medicine i pedagogije, predavat će:

– Matija Čale Maratović, specijalistica šk. med.
– Maja Kapustić Jurinović, psiholog
– Aninka Mateljak, defektolog – logoped
– Snježana Nikolić, defektolog – socijalni pedagog
– Asja Palinić Cvitanović, specijalistica šk. med.
– Julija Salacan, pedagog

DAN DRŽAVNOSTI REPUBLIKE HRVATSKE

Gradonačelnik Dalibor Milan čestitao Dan državnosti

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan čestitao Dan državnosti, čestitku prenosimo u cijelosti:

Drage sugrađanke i sugrađani,

Pred nama je blagdan Dan državnosti. Obilježavamo ga u spomen na 30. svibnja 1990. godine, kada je konstituiran prvi demokratski izabrani Hrvatski sabor, čime je započeo proces osamostaljenja Republike Hrvatske. Bio je to dan u kojem su Hrvati napokon dočekali ono o čemu su stoljećima sanjali- slobodu, demokraciju, zajedništvo te pravo na borbu za vlastite interese.
Od tada do danas bili smo suočeni s brojnim izazovima. Bilo je teško, ali sve smo ih prevladali. Zajedno! Vrijeme pred nama donosi nam nove izazove. Možda će biti teško, ali prevladat ćemo i njih. Zajedno!
Od tada do danas ostvarili smo i brojne uspjehe zbog kojih su Hrvati i Hrvatska prepoznati diljem svijeta. Ponosni smo na svaki pojedinačni uspjeh, a još više na one ostvarene zajedništvom.
Na blagdan Dana državnosti prisjećamo se i onih koji su svoje živote dali da danas imamo sve ono o čemu smo nekada sanjali. Prisjećamo se posebice naših sugrađana. Upravo zbog njih moramo još više raditi i nadograđivati sve što su nam ostavili u nasljeđe. Malu, ali veliku zemlju, s najvećim ljudima.
Čestitam svima Dan državnosti.

Dan državnosti RH

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije