Ostanimo u kontaktu

NAJAVA

Tribina ‘Izazovi u zabitima – poduzetnička udruživanja, povećanje potrošnje u zajednici, lokalni novac’

Objavljeno prije

Udruživanje, ekonomija, novac

U četvrtak, 19. siječnja, u 18:00 sati u galeriji GKS održati će se tribina ‘Izazovi u zabitima – poduzetnička udruživanja, povećanje potrošnje u zajednici, lokalni novac‘.

Organizatori tribine su Udruga Narenta, KISS – Metković, GI – Lokalac. Predavanje će održati dr. Marko Kravar i dr. Drago Paponja, dok je svoj dolazak najavio i Goran Jeras, osnivač Etičke banke u Hrvatskoj.

Na tribini će se govoriti o važnosti udruživanja poduzetnika, a predstavit će se i knjiga ‘Lokalni novac‘. Medijski pokrovitelj je časopis ‘Poduzetnik’.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije