Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

GRAND GOURMET

Tri zlatne i tri brončane medalje za konobare SŠ Metković

Objavljeno prije

U utorak je započeo novi Grand Gourmet koji traje od 7.12.-9.12. u hotelu Radisson Blu Resort & Spa hotelu u Splitu.

Grand Gourmet je međunarodni festival u sklopu kojeg se odvija individualno međunarodno natjecanje konobara, barmena, barista  te natjecanje ugostiteljskih objekata i škola kao timsko natjecanje. Srednja škola Metković se predstavljala u disciplini sninkronizirano posluživanje te smo osvojili prvo i treće mjesto.

Prvo mjesto osvojili su učenici drugog razreda Petar Dominiković, Antonio Žagovec i Marin Mihaljević (Matrix). Treće mjesto osvojili su Marko Ćelić, Duje Šćepić i Josip Manenica.  Mentor im je bio Rade Nikoletić prof. Osim medalja učenici su dobili diplome, zlatni pehar i novčanu nagradu od 3000 kn. Osim naše škole sudjelovale su i druge turističko – ugostiteljske škole – Dubrovnik, Sinj, Rab, Trogir.. Sutra također imamo dva učenika koji se natječu u pripremanju classic aperitiv short & long drink i u sinkroniziranom pripremanju koktela za četiri osobe.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Treću godinu zaredom osvajamo prvo mjesto u sinkroniziranom posluživanju te bi ovo mogao biti jedan od najvećih uspjeha naše škole, da šest učenika osvoji šest medalja a sutra nas očekuju još dvije discipline gdje se također nadamo uspješnom rezultatu rekao je prof. Nikoletić.

Čestitke učenicima i mentoru.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Dio Ulice Stjepana Radića u četvrtak ujutro bez el. energije

Objavljeno prije

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Obavještavaju se korisnici el. energije da će uslijed redovnog održavanja mreže niskog napona u TS 10(20)/0,4 METKOVIĆ 33 isporuka električne energije biti obustavljena u četvrtak, 20.01.2022.godine u vremenu od 09,00 do 11,00 sati.

Bez električne energije bit će korisnici:

– Ulice Stjepana Radića od kućnog broja 42. do 61.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

NAPOMENA :
U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.
U slučaju nepovoljnih meteoroloških uvjeta prekid će biti odgođen, a naredni će se uredno oglasiti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije