Ostanimo u kontaktu

NOVO RADNO VRIJEME

Trgovine će u predblagdanske dane moći raditi dulje

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je danas Odluku o dopuni odluke o radnom vremenu trgovina, odnosno o produljenju radnog vremena u predblagdanske dane.

Zbog omogućavanja primjerene opskrbe građana u povodu blagdana Uskrsa i Uskrsnog ponedjeljka, u razdoblju od 9. do 11. travnja 2020. (četvrtak, petak i subota) u trgovinama u kojima je dopušten rad određuje se radno vrijeme od 7.00 do 20.00 sati, uz poštivanje svih mjera socijalnog distanciranja.

Ova mjera trebala bi smanjiti i pritisak na trgovine te nepotrebne gužve. Isto tako, smanjenjem gužvi, smanjila bi se i opasnost od širenja zaraze koronavirusom.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Jučer je na analizu poslano 20 uzoraka te je 10 od njih negativno, a za preostalih 10 se još čekaju nalazi.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb su poslana 3034 uzoraka.

Broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao, te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji je i dalje ukupno 5 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije