Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KONCERT 'POZDRAV JESENI'

Trg kralja Tomislava na kratko postao improvizirani stage za rock sastave Električna kapula 3,5, The Leaf i Dudov svilac

Objavljeno prije

Rock koncert 'Pozdrav jeseni'

Danas su nešto iza 16 sati na Trgu kralja Tomislava nastupila tri rock sastava, koji su privukli interes metkovske publike. Glazbeni nastup pripremljen je spontano, bez puno pompe i svi koji su ciljano došli ili ih je privukao ugodan zvuk, zadržali su se do kraja ove ugodnog nedjeljnog koncerta.

Prva je nastupila grupa Elektručna kapula 3,5, mlađi sastav ugodnog i čvrstog zvuka. Drugi su nastupili The Leaf, što bi u prijevodu značio list koji pada u jesen sa stabla. Očito da se sastav nazvao prigodno, jer ime današnjeg koncerta je bilo Pozdrav jeseni. U The Leaf-u su nastupili veće etablirani metkovski glazbenici i to: Milan Kapović na bubnjevima, Rober Vukić-Lola na gitari, Jure Veraja na bas gitari, a uz njih mladi, ali izvrsni klavijaturist Brečić i pjevačica briljantnog  glasa Tonća Šiljeg. Izveli su ugodan pop-rock repertoar i oduševili nazočne. Na kraju je nastupio također poznati sastav Dudov Svilac koji nas je počastio sa par stranih i domaćih rock izvedbi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pohvalno od organizatora što nas časti ovakvim nastupom, iako su sva tri sastava kvalitetom zaslužila da se za njihove izvedbe plati ulaznica. Za dobar zvuk pobrinuo se naš Mario Erceg, koji je to sve lijepo ozvučio. Neka se dogodi ovakav koncert i češće, jer je Metković imao i imat će rock publiku.

PROMETNA NESREĆA KOD KOMINA

U sudaru četiri osobna vozila nastala velika materijalna šteta

Objavljeno prije

U petak oko 8:00 došlo je do prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Komina i Opuzena.

Kako su nam rekli iz OKC-a, u nesreći su sudjelovala četiri osobna vozila, a kako doznajemo dva su se sudarila frontalno. Tri vozila su stranih registracijskih oznaka dok je jedno vozilo dubrovačkih registracija. U sudaru je ozlijeđena jedna osoba.

Promet se odvija bez zastoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije