Ostanimo u kontaktu

NASTAVLJA SE DEZINSEKCIJA KOMARACA

Tretiraju se ulice: Sv. Franje Asiškoga, Ljudevita Gaja, Moližanskih Hrvata i Slatine

Objavljeno prije

Zamagljivanje protiv komaraca

Iz Pomorskog servisa – Luka Ploče d.o.o. javljaju da će se sutra, 22. srpnja u večernjim satima obaviti adulticidnu dezinsekciju komaraca (zamagljivanje) na području Grada Metkovića insekticidom koje je odobrilo Ministarstvo zdravlja i vodom kao insekticidnim nosačem.

Dezinsekcija će obuhvatiti sljedeće ulice: Sv. Franje Asiškoga, Ljudevita Gaja, Moližanskih Hrvata i Slatine. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta akcija se prolongira za broj nepovoljnih dana.

Mole se građani, posebno astmatičari, da tijekom akcije zatvore prozore i da se nepotrebno ne izlažu insekticidnom dimu. Pčelari se upozoravaju da u vrijeme tretiranja zatvore košnice.

U slučaju simptoma trovanja (alergijskih reakcija, glavobolje, vrtoglavice) hitno se javite u DZ Metković. Sve informacije o provedbi dezinsekcije mogu se dobiti na 091 603 17 08 ili 091 603 17 14.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije