Ostanimo u kontaktu

MTKVIZ LIGA

Treće kolo pripalo Opuzencima, ekipi ‘Mark Rothko’

Objavljeno prije

Za nama je 3. kolo MTKviz lige, mnogim Metkovkama i Metkovcima omiljenog pub kviza koji je ovosezonskim prelaskom u Tabakeru pronašao svoje idealno ‘gnijezdo’, kako svojim pub ambijentom tako i multimedijalno, gdje se sinoć tražila i stolica više.

Kako i do sada, 20-ak ekipa natjecalo se kroz 10 kategorija, koje su redom: Drugi svjetski rat, Metković nekad i sad, 10. Ćellos, Anagrami, Znanost, Film i serije, Igre, Književnost i jezik, Mitologija i Sport, a najbolja sa osvojenih 860 bodova je bila ekipa iz Opuzena ‘Mark Rothko‘. Drugo mjesto sa 850 bodova osvojila je ekipa ‘AVŽ‘, dok je trećeplasirana bil ekipa ‘Bulin ‘, sa svojih 790 bodova.

Kviz je vodio Vinko Vuković Liska, a pitanja kreirao Nikola Jelaš.

U jednom natjecateljskom i nadasve opuštenom ambijentu dobre zabave nije nedostajalo, a kako je sve skupa izgledalo pogledajte u kratkoj foto-galeriji.

Piše/foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije