Ostanimo u kontaktu

DJEČJI VRTIĆ LEUT

Tradicionalnom priredbom obilježen kraj pedagoške godine

Objavljeno prije

Dječji vrtić Leut, priredba (27)

Polaznici Dječjeg vrtića Leut Metković jučer su, povodom kraja pedagoške godine, održali, već petnaestu, tradicionalnu vrtnu priredbu.

Ovogodišnja priredba nazvana je Volimo se, a djeca su, uz pomoć odgajateljica Marijane Bulić i Bernarde Mustapić, sama vodila program, recitirala, pjevala i plesala te su oduševili svoje roditelje i ostalu rodbinu koja je došla pogledati njihov nastup i dati im podršku.

Na kraju programa vrtićani su od ravnateljice i osnivačice vrtića, Nade Pažin, dobili diplome, a ovom prigodom predškolci su se oprostili od svojih teta i prijatelja budući da sljedeće godine kreću u prvi razred osnovne škole.

Veselja nije nedostajalo, a ravnateljica Nada Pažin rekla je da je Dječji vrtić Leut jedna velika obitelj.

– Dječji vrtić Leut Metković radi već 15 godina i ima ovu tradicionalnu javnu vrtnu priredbu. Mi se  danas pozdravljamo s našim predškolcima. Njih je ovdje bilo 14, s tim da su se neki već, nažalost, nakon ispita za upis u školu, ispisali. (…)  Mi živimo kao jedna mala obitelj (…) družimo se i lijepo je – rekla je Pažin i dodala da je u planu, uz već bogat sadržaj za vrtićane, i jedan projekt međunarodne suradnje.

Vrtićani su se nakon priredbe družili i na prigodnom domjenku, a ugođaj priredbe i druženja možete vidjeti u fotogaleriji.

Tekst/Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

Najčitanije