Ostanimo u kontaktu

DJELA, A NE RIJEČI

Torcida poslala poruku MOST-u

Objavljeno prije

Torcida poslala poruku MOST-u

Na Trg kralja Tomislava u Metkoviću pristigla je sama jezgra Torcide iz Splita te su tamo postavili dva gola i odigrali nogometnu utakmicu, jedna momčad je bila u dresovima Hajduka, a druga u crnim dresovima s prekriženim logotipima HNS-a, dok su gledatelji držali poruke i zapalili nekoliko baklji.

“Djela, ne riječi!”, “Odijela i značke brane malverzacije i pljačke!?”, … samo su neke od poruka koji su visili oko ovog improviziranog terena u srcu grada odakle je MOST krenuo na izbore. MOST-ovci su još jučer podržali čistku u HNS-u, a sve što od njih navijači Hajduka očekuju je da pređu s priopćenja na dijela – što su im i pokazali.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije