Ostanimo u kontaktu

DAN ŽALOSTI U SPOMEN NA PARIŠKE ŽRTVE

Točno u podne oglasile se sirene odajući pijetet nevinim žrtvama u Francuskoj

Objavljeno prije

Metković - FRA

Danas je Hrvatska proglasila Dan žalost, kako bi odala pijetet nevinim žrtvama užasnog terorističkog čina. Svi normalni ljudi suosjećaju sa obiteljima, prijateljima i poznanicima poginulih, danas globalni svijet suosjeća sa svim Francuzima. Teško je u životu podnijeti žrtvu, pogotovo kad ničim nije izazvana. Mi se pridružujemo i izražavamo tugu i zabrinutost, u nadi da se sumanuti teroristički napadi više nikada neće dogoditi.

Zato su se danas u 12 sati diljem Hrvatske oglasile sirene, koje su označile suosjećanje prema nevinim žrtvama i protest protiv terorizma.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije