NA ZAHTJEV INVESTITORA

Točka o TE na ugljen skinuta sa dnevnog reda sjednice GV Grada Ploča

Predsjednik GV Grada Ploča, Davor Mihaljević, oglasio se na zahtjev investitora da se točka o TE na ugljen skine s dnevnog reda sjednice

Objavljeno 5. ožujka 2014. u kategorijama: Dubrovačko-neretvanska županija, News, Ploče.

te-ugljen

Nakon jučerašnje izjave u kojoj tvrdi da će na sjednici Gradskog vijeća biti predložena točka kojom bi građani Grada Ploča referendumom odlučivali da li su ZA ili PROTIV izgradnje TE na ugljen, danas se preko neslužbenih stranica Grada Ploča, ploce.com.hr, ponovno oglasio predsjednik Gradskog vijeća, Davor Mihaljević, tvrdeći kako je točka o TE na ugljen skinuta s dnevnog reda sjednice Gradskog vijeća koja je zakazana za petak, 7. ožujka.

– Ovim putem htio bih obavijestiti sve gradske vijećnike, pločansku i širu javnost da je inicijator zahtjeva o pokretanju postupka izmjena i dopuna Prostornog plana DNŽ tvrtka Luka Ploče energija d.o.o. poslala dopis, kojim traže skidanje iste točke dnevnog reda sa 7. sjednice Gradskog vijeća Grada Ploča. Kao razlog navode lošu komunikaciju s građanima koju su uvjetovale neutemeljene, neargumentirane i destruktivne izjave posljednjih dana.

– Budući da se radi o velikoj kapitalnoj investiciji sa značajnim gospodarskim, socijalnim i ekološkim obilježjima, predstavnici investitora i nadležnog Ministarstva obvezuju se građanima u nadolazećem razdoblju objasniti sve eventualne prednosti i nedostatke izgradnje jednog ovako velikog energetskog projekta.

Potpisuje, Davor Mihaljević, predsjednik GV Grada Ploča, uz priloženu izjavu investitora, Luka Ploče energija d.o.o.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari