Ostanimo u kontaktu

Iz Policije

Tjedno izvješće o prometu

Objavljeno prije

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici poduzeli su 555 represivnih mjera od čega izdvajamo 208 zbog prekoračenja brzine i 16 zbog vožnje pod utjecajem alkohola. U proteklom tjednu iz prometa je isključeno 25 vozača i 9 vozila.

Najveća koncentracija alkohola od 1,78 promila utvrđena je kod 29-godišnjeg vozača zatečenog 14. travnja oko 5,20 sati na predjelu Boninovo u Dubrovniku. Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije, a potom uz optužni prijedlog na Prekršajni sud u Dubrovniku gdje je kažnjen novčanom kaznom od 5 300 kuna i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca.

POLICIJSKA UPRAVA DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Zatečen s 50 grama droge afentamin i manjom količinom marihuane

Objavljeno prije

U večernjim satima u petak, 18. siječnja, policijski službenici Policijske postaje Ploče su na Trgu kralja Tomislava u Pločama 26-godišnjeg hrvatskog državljana zatekli s gotovo 50 g droge amfetamin speed i manjom količinom marihuane. Droga je uz potvrdu oduzeta, a zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, policija protiv 26-goišnjaka podnosi kaznenu prijavu u redovnoj zakonskoj proceduri.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati

TRAGEDIJA U METKOVIĆU

Mladić se objesio u podrumu obiteljske kuće u Orašini

Objavljeno prije

Tragedija u Metkoviću. Danas oko 16 sati u Orašini pronađeno je beživotno tijelo mladića obješeno u podrumu obiteljske kuće.

Kako neslužbeno doznajemo od susjeda, mladić, u svojim kasnim dvadesetim godinama, tu je živio kao podstanar, a obješenog ga je pronašao kolega s posla, koji ga je došao obići jer danas nije došao na posao.

Očevid je u tijeku, više detalja donosimo po službenom izvješću.

Nastavi čitati

Najčitanije