Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

GALA ZABAVA 2018.

Titulu najbolje maske ponio ‘Orašar’ Metkovskog amaterskog kazališta

Objavljeno prije

Gala zabava 2018 (86)

U Hotelu Narona, u sklopu Pokladnih svečanosti, sinoć je održana maškarana Gala zabava te je titulu najbolje maske dobila ekipa Metkovskog amaterskog kazališta za masku Orašar.

Maškare je oduševila MAK-ova interpretacija poznatog baleta, a drugo mjesto zauzela je Manistra od Neretve, dok su treći bili Pjacari Metković s Junacima iz stripova gdje smo mogli vidjeti crvene mundire i likove iz stripa Zagor. Nagrađene maske su dobile pehare i novčane nagrade – 1. mjesto 3000 kuna, 2. mjesto 2000 kuna i 3. mjesto 1000 kuna.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Maškare, među kojima su se našli i plastični vojnici, slikari sa svojim slikama, James Bond i njegove djevojke, zombiji i mnogi drugi, zabavljali su Versi i Zorica Andrijašević Donna.

Na večeri je bilo oko 150 maškara te se od 20 ekipa predstavilo dvanaest, a njihove bodove možete pogledati ovdje:

RENT-A-CAR M 740
 • Orašar, Metkovsko amatersko kazalište – 22 boda
 • Manistra od Neretve – 17 bodova
 • Junaci iz stripova, Pjacari Metković – 13 bodova
 • Banditos Espana Ole – 12 bodova
 • James Bond i njegove cure, Udruga Malo more – 3 boda
 • Plastični vojnici – 10 bodova
 • Picasso i njegova družba – 11 bodova
 • Arapi kupuju Hrvatsku – 7 bodova
 • Pop art strip – 5 bodova
 • Djevojke iz Mosta – Udruga Balatura Opuzen – 1 bod
 • Zombiji – 7 bodova
 • Faraon i faraonka – 0 bodova

Na večeri je održana i tombola te nije nedostajalo plesa i dobre atmosfere, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji, dok pobjednički ples Orašara možete vidjeti ovdje:

Marija Jeramaz

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

RENT-A-CAR M 740

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije