Ostanimo u kontaktu

FRAN PONOVO RAZVESELIO SVOJU PUBLIKU

Tinejdžerska zvijezda iz Metkovića osvaja novim hitom ‘Ljeto dvaput godišnje’

Objavljeno prije

Fran - Ljeto dvaput godišnje

Naš Metkovac Zvonimir Franić, poznat kao vrhunski zagrebački frizer i glazbenik, uveseljava novim ljetnim hitom Ljeto dvaput godišnje. Pjesma puna ritma, idealna za ljetnu animaciju i ples, oduševila je već mnoge koji su je poslušali. Spot za pjesmu sniman je na lokacijama nedaleko od Budve u Crnoj Gori. Naš Franić estradno nastupa pod umjetničkim imenom Fran i ovo mu je drugi spot koji je snimio u zadnja  tri mjeseca.

Ovaj put spot je producirao srpski producent Vedad Jaserević, glazbu potpisuje naš  istaknuti kompozitor i glazbeni producent Branimir Mihaljević, a tekst Ana Šola, stilist je i dalje Ivan Friščić, Sanja Agić odradila je make up, te ekipa Salona F pobrinula se za Franovu frizuru.

Mladog Frana ubrzo očekuje i nastup na poznatom crnogorskom festivalu Sunčane Skale, na kojem će prvi puta izvesti ‘Ljeto dva put godišnje’. Bravo za Franića, bravo za Metković.

Poslušajte i pogledajte spot i zajedno zaplešite:

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije