Ostanimo u kontaktu

VIDEO SPOT

Tihomir Krstičević izdao novi singl ‘U srcu mom’

Objavljeno prije

Tihomir Krstičević

Nakon svog prvog singla Misto moje koje je posvetio svojim rodnim Borovcima, Tihomir Krstičević, pjevač koji živi i radi u Švicarskoj, snimio je još jedan spot za svoju novu pjesmu U srcu mom.

Pjesma se nalazi na albumu Dalmacijo moja, a osim ljubavne tematike prožeta je nostalgijom za rodnim krajem koja je glavna tematika Tihomirovih pjesama.

Spot za pjesmu je sniman na lokacijama uz Neretvu kraj Čapljine te na kuli Herceg Stjepana u Ljubuškom, u produkciji 3K Cinema. Glazbu i aražman potpisuje T. Mišić, a stihove N. Narcis.

Donosimo vam spot za Tihomirovu novu pjesmu, a mi mu želimo još puno novih uspješnica.

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

Dubrovački-simfonijski-orkestar-(4)

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije