Ostanimo u kontaktu

SREDNJOŠKOLSKO OBRAZOVANJE ODRASLIH

Testiranje kandidata s područja PU dubrovačko – neretvanske i BiH za zanimanje policajac/policajka u Metkoviću

Objavljeno prije

Testiranje će se obaviti 3. rujna 2019.g. u Srednjoj školi Metković s početkom u 8:00 sati

Poziv kandidatima/kandidatkinjama s područja PU dubrovačko – neretvanske i područja BiH za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2019./2020. godini

Kandidati/kandidatkinje s područja PU dubrovačko – neretvanske i s područja BiH koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 1. ožujka 2019. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

dana 3. rujna 2019.g. u Srednjoj školi Metković, Ulica kralja Zvonimira 12, s početkom u 8:00 sati

Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.

Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.

Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:

važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
dvije plave ili crne kemijske olovke
sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:

psihologijsko testiranje
testiranje tjelesne motoričke sposobnosti.

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.

Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen u daljnji selekcijski postupak koji se sastoji od testiranja koji nije eliminacijskog karaktera:

testiranje opće informiranosti
testiranje stranog jezika
testiranje informatičke pismenosti
motivacijski razgovor.

Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate / kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.

Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom.

Napominjemo kako je navedeno testiranje za kandidate/kandidatkinje čije su prijave pristigle do uključivo 26. kolovoza 2019.g. s područja PU dubrovačko – neretvanske i područja BiH.

Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona:
01/ 24-26-313, 01/24-26-370, 01/24-26-305

Izvor: MUP RH

VJERSKI ŽIVOT

Povodom blagdana Gospe od Zdravlja podsjetite se video priloga o slavljenju blagdana u Vlaki i neretvanskom kraju

Objavljeno prije

Povodom današnjeg blagdana Gospe od Zdravlje, donosimo vam HRT-ov video prilog koji je prikazan u emisiji Slivno-Ravno, Vlaka – emisiji pučke i predajne kulture na HRT 1.

Izvor: youtube / foto: screenshot

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije