Ostanimo u kontaktu

NENAD MEDAK

Tematska Izložba slika s motivima Neretve

Objavljeno prije

IzlozbaMedak2013Povodom mjeseca hrvatski rijeka, u okviru programa “Sedam riječnih čuda Hrvatske”, svjetska nevladina organizacija za zaštitu prirode World Wide Fund Nature (WWF) kao nositelj kampanje, a Grad Metković i Udruga “Lijepa Naša” za Dubrovačko-neretvansku županiju kao organizatori pozivaju Vas na tematsku Izložbu slika s motivima Neretve, autora Nenada Medaka iz Splita.

Izložba će se održati u Gradskom kulturnom središtu Metković, u utorak, 9. srpnja 2013. u 20 sati.

SRETAN ROĐENDAN

44 godine su prošle od osnutka KUD-a Metković

Objavljeno prije

44 godine su prošle od kad je osnovano Kulturno umjetničko društvo Metković, davne već 1977. godine, 9. veljače osnovan je ud skupine gradskih entuzijasta među kojima su bili profesori Radojka i Vide Bagur, Zdravko Obradović, Danilo Obradović, Marica Božinović i drugi…

Društvo je uglavnom djelovalo u školama, bilo osnovnim ili srednjim, a objedinjavalo je razne aktivnosti amaterskog stvaralaštva poput folklora, mandolinskog orkestra, zbora, dramskih aktivnosti, koje su se poslije odvojile u MAK, te čak i fotografske sekcije.

Koristimo ovu priliku da im poželimo da što prije počnu sa radom, da se u prostorijama Društva ponovo čuju pjesme i odzvanjaju koraci svih uzrasta našeg društva, na radost svih nas i čuvanja tradicije svog zavičaja. Sretan vam 44 rođendan!

Kao i cijelo društvo i vas je zadesila ova nazovimo je epidemiološka izolacija, ali sve je prolazno tako će i ovo proći, i uskoro će se opet u našem gradu čuti ples i pjesma.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije