Ostanimo u kontaktu

MINISTAR MARIĆ SUTRA U METKOVIĆU

Svrha sastanka rješavanje vlasništva zgrade bivšeg Općinskog suda za potrebe Dnevne bolnice Metković

Objavljeno prije

Goran Marić - Dalibor Milan - Dnevna bolnica Metković

U utorak, 12. rujna 2017. godine u 11 sati u službeni posjet gradonačelniku Metkovića, Daliboru Milanu dolazi ministar Ministarstva državne imovine, Goran Marić.

Svrha posjeta je rješavanje vlasništva zgrade u kojoj je bio smješten Općinski sud u Metkoviću (ulica don Radovana Jerkovića), u svrhu smještaja podružnice Opće bolnice Dubrovnik – Dnevne bolnice Metković. Također je najavljeno i potpisivanje Ugovora o pravu građenja Reciklažnog dvorišta na odlagalištu otpada Dubravica.

Uz već spomenute sastanku će prisustvovati i župan Nikola Dobroslavić, te ravnatelj Doma zdravlja Metković, Mihovil Štimac.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije