Ostanimo u kontaktu

MTKVIZ SA HUMANITARNIM PREDZNAKOM

Svoju prvu pobjedu upisala ekipa ‘AVŽ’, drugo mjesto pripalo ekipi ‘TIRURIRU’, a treće ‘ZVONČIĆIMA’

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Omiljeni metkovski pub kviz MTKviz sinoć je imao humanitarni predznak, tijekom održavanja u već standardnoj Ćakuli prikupljale su se donacije za našu mladu sugrađanku Mariju Dominiković.

Kako je MTKviz liga nedavno završila ovo kolo se igralo samo za sebe, pa je tako u konkurenciji od 19 ekipa svoju prvu pobjedu upisala ekipa AVŽ. Ne možemo ne primijetiti da se vratio Pavo i sa osvojenih 830 bodova svoju ekipu ‘pogurao’ do večere u Hotelu Narenta, što je bila nagrada za prvu ekipu.

820 bodova je bilo dovoljno za osvajanje drugog mjesta koje ekipu TIRURIRU vodi na ‘movie night’ u Kino Pobjeda, dok je treće mjesto i poklon bon HAM-HAM-a osvojila ekipa ZVONČIĆI, sa svojih 770 bodova.

– Iako smo večeras bili bez našeg voditelja Vinka Vukovića Liske maestralno ga je zamjenio Ivan Popović Popa. Još jednom veliko hvala svim igračima na sudjelovanju i donacijama, a na sljedećem kvizu pokazat ćemo uplatnicu s visinom prikupljenog iznosa, – istaknuo je jedan od organizatora, Nikola Jelaš.

Za sve one koji sinoć nisu mogli do Ćakule, a žele olakšati teške trenutke koje pri liječenju prolazi naša mala sugrađanka Marija Dominiković, svoju donaciju mogu uplatiti na račun otvoren u PBZ banci:

Maria Dominiković
HR10 2340 0093 1126 8135 5

METKOVIĆ VEČERAS SVIJETLI ZA VUKOVAR

Upaljene svijeće u Gradskom parku i održan prigodni program povodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara

Objavljeno prije

Brojni građani večeras su izašli iz svojih domova i u Gradskom parku zapalili svijeće za žrtve Vukovara te tako odali počast gradu velikih i nikada zaboravljenih heroja.

U organizaciji UOSI ‘Prijatelj’, a ove godine i Gimnazije Metković, već petnaestu godinu zaredom obilježava se Dan sjećanja na žrtvu Vukovara pod motom I u Metkoviću Vukovar svijetli. 

U povorci sa svijećama sudjelovali su i učenici i nastavnici OŠ Stjepana Radića, OŠ don Mihovila PavlinovićaSrednje škole Metković.

U Gradskom kulturnom središtu održan je prigodni program koji su pripremile profesorice Ivanka Ujdur i Martina Pačić s učenicima, a uz njih je nastupio i Župni bend crkve sv. Ilije.

Ovim činom Metković je poslao poruku Vukovaru da se njihove žrtve nikada neće zaboraviti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije