Ostanimo u kontaktu

MTKVIZ SA HUMANITARNIM PREDZNAKOM

Svoju prvu pobjedu upisala ekipa ‘AVŽ’, drugo mjesto pripalo ekipi ‘TIRURIRU’, a treće ‘ZVONČIĆIMA’

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Omiljeni metkovski pub kviz MTKviz sinoć je imao humanitarni predznak, tijekom održavanja u već standardnoj Ćakuli prikupljale su se donacije za našu mladu sugrađanku Mariju Dominiković.

Kako je MTKviz liga nedavno završila ovo kolo se igralo samo za sebe, pa je tako u konkurenciji od 19 ekipa svoju prvu pobjedu upisala ekipa AVŽ. Ne možemo ne primijetiti da se vratio Pavo i sa osvojenih 830 bodova svoju ekipu ‘pogurao’ do večere u Hotelu Narenta, što je bila nagrada za prvu ekipu.

820 bodova je bilo dovoljno za osvajanje drugog mjesta koje ekipu TIRURIRU vodi na ‘movie night’ u Kino Pobjeda, dok je treće mjesto i poklon bon HAM-HAM-a osvojila ekipa ZVONČIĆI, sa svojih 770 bodova.

– Iako smo večeras bili bez našeg voditelja Vinka Vukovića Liske maestralno ga je zamjenio Ivan Popović Popa. Još jednom veliko hvala svim igračima na sudjelovanju i donacijama, a na sljedećem kvizu pokazat ćemo uplatnicu s visinom prikupljenog iznosa, – istaknuo je jedan od organizatora, Nikola Jelaš.

Za sve one koji sinoć nisu mogli do Ćakule, a žele olakšati teške trenutke koje pri liječenju prolazi naša mala sugrađanka Marija Dominiković, svoju donaciju mogu uplatiti na račun otvoren u PBZ banci:

Maria Dominiković
HR10 2340 0093 1126 8135 5

'VOLIM TE, VOLIM'

Poslušajte novu pjesmu klape ‘More’ za koju je tekst i glazbu napisao naš Ivica Brnas Fudo

Objavljeno prije

Svjetlo dana jučer je ugledao još jedan uradak našeg istaknutog tekstopisca Ivice Brnasa Fude. Ovaj put je napisao i tekst i glazbu za lijepu i laganu ljubavnu pjesmu ‘Volim te, volim‘ koju izvodi klapa More iz Šibenika koju će klapa izvesti 21. srpnja na Večeri dalmatinske pisme u Kaštelima.

Aranžman za pjesmu je napravila Olja Dešić, a klapu čine: Davor Pažanin – prvi tenor, Dragan Drezga – drugi tenor i gitara, Miroslav Šupe – bariton i prva mandolina, Dražen Ševerdija – bas i bas gitara te Marinko Rimac – druga mandolina.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije