Ostanimo u kontaktu

U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

Svi kapaciteti gotovo popunjeni, uskoro starta druga faza U-Gym body cluba

Objavljeno prije

Na zadovoljstvo svih članova U-Gym body cluba projekt je više nego ispunio sva očekivanja te se kreće s narednom fazom.

Cijeli projekt Ultimate Sports tzv. U-Gym body club sastoji se od četiri faze. U prvoj fazi otvorena je površina teretane sa spravama, svlačionicama i sobom za masažu. Druga faza se odnosi na otvaranje Cross Fit područja, kao i proširenje cjelokupne površine. Treća faza uključuje saunu, relax sobe, solarije te novu i veću sobu za održavanje relaks programa. Četvrta faza donosi medicinski koncept, odnosno fizio-terapiju a pripremaju se i programi poput dječjeg fitnesa.

Nakon uspješnog otvorenja i poslovanja u prvoj fazi te zbog popunjenih kapaciteta, teretana se već od 2. siječnja okreće prema drugoj fazi.

Od 2. do 15. siječnja planirano je otvorenje dodatnih 300 kvadrata teretane Cross fit area, funkcionalni trening kojeg će voditi Goran Jelavić. Već je dovršeno oko 70% radova. Voditelji U-Gyma su također zatečeni situacijom da je ovoliko ljudi njima odlučilo dati povjerenje te im se ovim putem svima zahvaljuju i najavljuju kako će uvijek pratiti njihove potrebe te kreirati za njih nove ponude.

Također, tokom druge faze najavljuju i planiraju dovođenje još jedne trenerice pilatesate se okreću i gimnastici za djecu te gimnastici i istezanju za starije ljude, a u planu je i jedan sat vježbi za stariju populaciju (50+ godina), u svrhu rješavanja problema s leđima i boljom pokretljivošću.

U-Gym radi i na novim sponzorstvima, svojom kvalitetom ponude podići će ljestvicu te tako, kako u Metkoviću tako i u cijeloj dolini Neretve, na pripreme privući sve profesionalne ekipe i one koje tome pretendiraju.

PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA

Započinju radovi na rekonstrukciji nogostupa i kolnika u djelu Ulice Ante Starčevića

Objavljeno prije

Obavještavaju se građani da će 20. siječnja 2020 godine (ponedjeljak) započeti radovi na rekonstrukciji nogostupa i kolnika u djelu Ulice Ante Starčevića (od kina do trga) uključujući križanje s Ulicom Oca Ante Gabrića.  Privremena regulacija prometa na snazi je od 20. siječnja 2020. godine pa do završetka radova.

Molimo građane za razumijevanje i poštivanje prometne signalizacije.

GRAD METKOVIĆ

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije