Ostanimo u kontaktu

U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

Svi kapaciteti gotovo popunjeni, uskoro starta druga faza U-Gym body cluba

Objavljeno prije

Na zadovoljstvo svih članova U-Gym body cluba projekt je više nego ispunio sva očekivanja te se kreće s narednom fazom.

Cijeli projekt Ultimate Sports tzv. U-Gym body club sastoji se od četiri faze. U prvoj fazi otvorena je površina teretane sa spravama, svlačionicama i sobom za masažu. Druga faza se odnosi na otvaranje Cross Fit područja, kao i proširenje cjelokupne površine. Treća faza uključuje saunu, relax sobe, solarije te novu i veću sobu za održavanje relaks programa. Četvrta faza donosi medicinski koncept, odnosno fizio-terapiju a pripremaju se i programi poput dječjeg fitnesa.

Nakon uspješnog otvorenja i poslovanja u prvoj fazi te zbog popunjenih kapaciteta, teretana se već od 2. siječnja okreće prema drugoj fazi.

Od 2. do 15. siječnja planirano je otvorenje dodatnih 300 kvadrata teretane Cross fit area, funkcionalni trening kojeg će voditi Goran Jelavić. Već je dovršeno oko 70% radova. Voditelji U-Gyma su također zatečeni situacijom da je ovoliko ljudi njima odlučilo dati povjerenje te im se ovim putem svima zahvaljuju i najavljuju kako će uvijek pratiti njihove potrebe te kreirati za njih nove ponude.

Također, tokom druge faze najavljuju i planiraju dovođenje još jedne trenerice pilatesate se okreću i gimnastici za djecu te gimnastici i istezanju za starije ljude, a u planu je i jedan sat vježbi za stariju populaciju (50+ godina), u svrhu rješavanja problema s leđima i boljom pokretljivošću.

U-Gym radi i na novim sponzorstvima, svojom kvalitetom ponude podići će ljestvicu te tako, kako u Metkoviću tako i u cijeloj dolini Neretve, na pripreme privući sve profesionalne ekipe i one koje tome pretendiraju.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednjem danu zabilježena 102 nova slučaja zaraze koronavirusom, 25 u Metkoviću

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 102 nova slučaja zaraze koronavirusom. Riječ je o 18 muških i 21 ženskoj osobi iz Dubrovnika, 11 muških i 14 ženskih osoba iz Metkovića, šest muških i pet ženskih osoba iz Župe dubrovačke, pet muških i tri ženske osobe iz Ploča, tri muške osobe iz Dubrovačkog primorja, tri ženske osobe iz Konavala, dvije ženske osobe iz Blata, Kule Norinske i Opuzena, dvije muške osobe iz Smokvice, po jedna muška osoba iz Korčule i Lumbarde, jedna ženska osoba iz Pojezerja te dvije muške osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

Za njih 63 je utvrđena epidemiološka veza.

Preminula je jedna muška osoba iz Ploča (1925. godište).

Izliječena je 21 osoba: osam iz Dubrovnika, četiri iz Metkovića, tri iz Smokvice, po dvije osobe iz Konavala i Vela Luke, jedna osoba iz Župe dubrovačke i jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 26 osoba pozitivnih na koronavirus. U posljednja 24 sata obrađeno je 325 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 19 020 uzoraka.

U samoizolaciji je 907 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 89 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije