Ostanimo u kontaktu

U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

Svi kapaciteti gotovo popunjeni, uskoro starta druga faza U-Gym body cluba

Objavljeno prije

Na zadovoljstvo svih članova U-Gym body cluba projekt je više nego ispunio sva očekivanja te se kreće s narednom fazom.

Cijeli projekt Ultimate Sports tzv. U-Gym body club sastoji se od četiri faze. U prvoj fazi otvorena je površina teretane sa spravama, svlačionicama i sobom za masažu. Druga faza se odnosi na otvaranje Cross Fit područja, kao i proširenje cjelokupne površine. Treća faza uključuje saunu, relax sobe, solarije te novu i veću sobu za održavanje relaks programa. Četvrta faza donosi medicinski koncept, odnosno fizio-terapiju a pripremaju se i programi poput dječjeg fitnesa.

Nakon uspješnog otvorenja i poslovanja u prvoj fazi te zbog popunjenih kapaciteta, teretana se već od 2. siječnja okreće prema drugoj fazi.

Od 2. do 15. siječnja planirano je otvorenje dodatnih 300 kvadrata teretane Cross fit area, funkcionalni trening kojeg će voditi Goran Jelavić. Već je dovršeno oko 70% radova. Voditelji U-Gyma su također zatečeni situacijom da je ovoliko ljudi njima odlučilo dati povjerenje te im se ovim putem svima zahvaljuju i najavljuju kako će uvijek pratiti njihove potrebe te kreirati za njih nove ponude.

Također, tokom druge faze najavljuju i planiraju dovođenje još jedne trenerice pilatesate se okreću i gimnastici za djecu te gimnastici i istezanju za starije ljude, a u planu je i jedan sat vježbi za stariju populaciju (50+ godina), u svrhu rješavanja problema s leđima i boljom pokretljivošću.

U-Gym radi i na novim sponzorstvima, svojom kvalitetom ponude podići će ljestvicu te tako, kako u Metkoviću tako i u cijeloj dolini Neretve, na pripreme privući sve profesionalne ekipe i one koje tome pretendiraju.

MEMORIJALNI BICIKLISTIČKI MARATON PREVLAKA - VUKOVAR

Prva etapa uspješno odvožena, biciklisti su stigli u Metković

Objavljeno prije

U organizaciji Udruge veterana 4.gardijske brigade DNŽ i Biciklističkog kluba Metković deseteročlana ekipa je rano jutros startala s Prevlake prema Vukovaru u sklopu trećeg po redu Memorijalnog biciklističkog maratona Prevlaka – Vukovar (Ilok).

Prva etapa uspješno je odvožena i ekipa je stigla u Metković, gdje su pred spomenikom poginulim hrvatskim braniteljima upalili svijeću i pomolili se. Rano ujutro kreću put Knina, drugom odredištu.

Donosimo nekoliko fotografija i video izjavu Dalibora Talajića (BK Metković).

Podsjetimo, maraton se vozi u spomen na 12 mučki ubijenih redarstvenika u Borovu Selu 2. svibnja 1991. godine, koji ima za cilj spojiti dvije najudaljenije točke u RH Prevlaku i Ilok. Prioritet ovog maratona je promicanje Domovinskog rata, kao i spomen na one koji su položili svoje živote na oltaru Domovine. Dužina maratona je oko 1000 km i vozi se u 7 etapa (dana) preko teritorija RH od 14.07.2020.g. do 19.07.2020.g.

-14.07.2020.g. etapa Prevlaka-Metković
-15.07.2020.g. etapa Metković – Knin
-16.07.2020.g. etapa Knin – Slunj
-17.07.2020.g. etapa Slunj – Hrvatska Kostajnica
-18.07.2020.g. etapa Hrvatska Kostajnica – Ernestinovo
-19.07.2020.g. etapa Ernestinovo-Nuštar – Vukovar-Borovo-Ilok

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije