Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

Svi kapaciteti gotovo popunjeni, uskoro starta druga faza U-Gym body cluba

Objavljeno prije

Na zadovoljstvo svih članova U-Gym body cluba projekt je više nego ispunio sva očekivanja te se kreće s narednom fazom.

Cijeli projekt Ultimate Sports tzv. U-Gym body club sastoji se od četiri faze. U prvoj fazi otvorena je površina teretane sa spravama, svlačionicama i sobom za masažu. Druga faza se odnosi na otvaranje Cross Fit područja, kao i proširenje cjelokupne površine. Treća faza uključuje saunu, relax sobe, solarije te novu i veću sobu za održavanje relaks programa. Četvrta faza donosi medicinski koncept, odnosno fizio-terapiju a pripremaju se i programi poput dječjeg fitnesa.

Nakon uspješnog otvorenja i poslovanja u prvoj fazi te zbog popunjenih kapaciteta, teretana se već od 2. siječnja okreće prema drugoj fazi.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Od 2. do 15. siječnja planirano je otvorenje dodatnih 300 kvadrata teretane Cross fit area, funkcionalni trening kojeg će voditi Goran Jelavić. Već je dovršeno oko 70% radova. Voditelji U-Gyma su također zatečeni situacijom da je ovoliko ljudi njima odlučilo dati povjerenje te im se ovim putem svima zahvaljuju i najavljuju kako će uvijek pratiti njihove potrebe te kreirati za njih nove ponude.

Također, tokom druge faze najavljuju i planiraju dovođenje još jedne trenerice pilatesate se okreću i gimnastici za djecu te gimnastici i istezanju za starije ljude, a u planu je i jedan sat vježbi za stariju populaciju (50+ godina), u svrhu rješavanja problema s leđima i boljom pokretljivošću.

RENT-A-CAR M 740

U-Gym radi i na novim sponzorstvima, svojom kvalitetom ponude podići će ljestvicu te tako, kako u Metkoviću tako i u cijeloj dolini Neretve, na pripreme privući sve profesionalne ekipe i one koje tome pretendiraju.

DOSTOJANSTVENO PODRŽAVAJMO HRVATSKU

Budi navijač! Izbjegavaj protupravna ponašanja – poručuju iz policije

Dostojanstveno podržavajmo hrvatsku nogometnu reprezentaciju na UEFA EURO 2024. u Njemačkoj

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Budući da se danas u 15 sati odigrava nogometna utakmica hrvatske reprezentacije s reprezentacijom Albanije, pozivamo građane, pogotovo one koji će utakmicu pratiti na javnim mjestima i u ugostiteljskim objektima, da dostojanstveno bodre reprezentaciju te da izbjegavaju protupravna ponašanja.

Za očekivati je da će i nastavak natjecanja u grupnoj fazi također privući veliki interes građana koji već tradicionalno prate utakmice naše reprezentacije uz obiteljska druženja, na otvorenim prostorima, prvenstveno gradskim trgovima, ulicama, rivama, terasama ugostiteljskih objekata i slično. U brojnim mjestima, prvenstveno gradovima, organizirat će se i javna praćenja TV prijenosa kojima će prisustvovati veliki broj građana.

Kako bi nakon utakmice ostao samo nogometni naboj, a ne neželjene posljedice, preporučamo:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
  • da organizatori takvih okupljanja vode brigu o zdravlju i sigurnosti svojih posjetitelja – posebice žena, djece i starijih osoba
  • da navijači/posjetitelji/simpatizeri hrvatske nogometne reperezentacije:
    • izbjegavaju konzumiranje većih količina alkohola
    • ne koriste pirotehnička sredstava – budući da njihovo korištenje u mnoštvu građana može imati ozbiljne posljedice
    • prilikom dolaska ili odlaska s okupljanja navijača ne upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola te da obrate pažnju na sigurnost u prometu općenito

Policija će uz druge službe, kao i do sada, poduzimati potrebne mjere iz svoje nadležnosti i u skladu s važećim propisima, a što može uključivati i video i foto dokumentiranje, kako bi praćenja nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na javnim prostorima protekla bez većih izgreda i protupravnih ponašanja.

Uživajte u utakmici, bodrite naše reprezentativce u zdravom sportskom duhu – učinimo našu reprezentaciju ponosnom, kao što i ona čini nas!

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije