Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

ROK ZA PRIJAVU 16. PROSINCA

Sveznalica Metković dijeli stipendije za pripremu za državnu maturu

Objavljeno prije

Da postoje i pozitivni primjeri za ovih neizvjesnih vremena potvrđuje i naša Sveznalica koja je odlučila pomoći maturantima te je raspisala „Natječaj za dodjelu stipendija učenicima slabijeg imovinskog stanja završnih razreda srednjih škola na području doline Neretve za školsku godinu 2021./2022.“

Kroz natječaj se dodjeljuje 5 stipendija sa maksimalnim ukupnim fondom od 10.500 kn, a prijaviti se mogu maturanti srednjih škola u Republici Hrvatskoj koji žive na području doline Neretve.

Stipendija obuhvaća odabir jednog tečaja po izboru, tj. pripremu za državnu maturu za predmet po izboru, pri čemu će polaznici dobiti sve potrebne materijale za učenje, kao i podršku profesora tijekom cijelog procesa priprema.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Sveznalica jamči diskreciju prilikom prikupljanja i obrade podataka te će se dobitnici stipendija obavijestiti osobno putem telefona i email adrese.

Rok za prijavu na natječaj je do 16. prosinca 2021. godine.

Sve informacije vezane uz natječaj i uvjete ostvarivanja prava na stipendije možete pronaći na službenoj stranici Sveznalice www.sveznalica.hr.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Dio Ulice Stjepana Radića u četvrtak ujutro bez el. energije

Objavljeno prije

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Obavještavaju se korisnici el. energije da će uslijed redovnog održavanja mreže niskog napona u TS 10(20)/0,4 METKOVIĆ 33 isporuka električne energije biti obustavljena u četvrtak, 20.01.2022.godine u vremenu od 09,00 do 11,00 sati.

Bez električne energije bit će korisnici:

– Ulice Stjepana Radića od kućnog broja 42. do 61.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

NAPOMENA :
U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.
U slučaju nepovoljnih meteoroloških uvjeta prekid će biti odgođen, a naredni će se uredno oglasiti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije