Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

PREDSTAVA

”Svećenik krvave haljine” ispunio GKS

Objavljeno prije

DSC_0010

Sinoć je u prepunom Gradskom kulturnom središtu Metković odigrana predstava Svećenik krvave haljine, koju su izveli glumci Kulturno-amaterskog kazališta Župe sv. Nikole iz Metkovića.

Predstavu koja govori o ubojstvu svećenikova brata te ubojici koji se dolazi ispovjediti kod njega, pod redateljskom palicom Branka Medaka igrali su: Marino Jerković, Iva Jerković, Martina Manenica, Ante Marević, Tihomir Bandur, Dragica Margeta, Marina Bebić i Ivana Vekić. O tome koliko su se u izvedbi dobro snašli govori poduži pljesak publike na kraju predstave.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

PUČKO CRKVENO PJEVANJE

Predstavljeno prvo multimedijalno izdanje u Neretvanskoj dolini o glagoljaškom pjevanju

Objavljeno prije

U crkvi Gospe od zdravlja na Vlaci u subotu je predstavljeno prvo multimedijalno izdanje u Neretvanskoj dolini o glagoljaškom pjevanju Slivno Ravno glagoljaško pučko crkveno pjevanje u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji.

Prisutnima se prvi obratio načelnik općine Slivno Smiljan Mustapić te riječ prepustio Žaklini Marević koja se prisutnima obratila u ime župana dubrovačko-neretvanskog Nikole Dobroslavića. Nastupili su pučki crkveni pjevači župe Slivno Ravno, nakon kojih su o samom izdanju i kako je ono nastalo govorili urednik i koautora dr. sc. Dragan Nimac (HKU Pjevana baština) te mr. sc. Vatroslav Vugdelija, ravnatelj CZSS Metković.

Riječi zahvale uputio je i don Mario Mihanović, župnik župe Slivno Ravno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kako može proći proslava a da načelnik Mustapić ne zahvali svojim pobjednicama na ženskom Maratonu lađa, ženskoj lađarskoj ekipi Donjanke iz općine Slivno. Tako je bilo i ovoga puta, darovao ih je velikom slikom s motivom neretvanske lađe, na što su i cure uzvratile poklonom, uramljenom fotografijom postave za načelnikov ured, nakon čega je upriličeno i zajedničko slikanje.

Sve smo prenosili uživo, pogledajte video-prilog.

Predstavljanje je održano u organizaciji Župe Slivno Ravno, Općine Slivno i HKU Pjevana baština.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije