Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

PREDSTAVA

”Svećenik krvave haljine” ispunio GKS

Objavljeno prije

DSC_0010

Sinoć je u prepunom Gradskom kulturnom središtu Metković odigrana predstava Svećenik krvave haljine, koju su izveli glumci Kulturno-amaterskog kazališta Župe sv. Nikole iz Metkovića.

Predstavu koja govori o ubojstvu svećenikova brata te ubojici koji se dolazi ispovjediti kod njega, pod redateljskom palicom Branka Medaka igrali su: Marino Jerković, Iva Jerković, Martina Manenica, Ante Marević, Tihomir Bandur, Dragica Margeta, Marina Bebić i Ivana Vekić. O tome koliko su se u izvedbi dobro snašli govori poduži pljesak publike na kraju predstave.

SRETAN ROĐENDAN

44 godine su prošle od osnutka KUD-a Metković

Objavljeno prije

44 godine su prošle od kad je osnovano Kulturno umjetničko društvo Metković, davne već 1977. godine, 9. veljače osnovan je ud skupine gradskih entuzijasta među kojima su bili profesori Radojka i Vide Bagur, Zdravko Obradović, Danilo Obradović, Marica Božinović i drugi…

Društvo je uglavnom djelovalo u školama, bilo osnovnim ili srednjim, a objedinjavalo je razne aktivnosti amaterskog stvaralaštva poput folklora, mandolinskog orkestra, zbora, dramskih aktivnosti, koje su se poslije odvojile u MAK, te čak i fotografske sekcije.

Koristimo ovu priliku da im poželimo da što prije počnu sa radom, da se u prostorijama Društva ponovo čuju pjesme i odzvanjaju koraci svih uzrasta našeg društva, na radost svih nas i čuvanja tradicije svog zavičaja. Sretan vam 44 rođendan!

Kao i cijelo društvo i vas je zadesila ova nazovimo je epidemiološka izolacija, ali sve je prolazno tako će i ovo proći, i uskoro će se opet u našem gradu čuti ples i pjesma.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije