Ostanimo u kontaktu

OŠ STJEPANA RADIĆA

Svečanom priredbom, izložbom i dodjelom priznanja najuspješnijim učenicima i mentorima proslavljen Dan škole

Objavljeno prije

U utorak, 11. lipnja Osnovna škola Stjepana Radića proslavila je svoj dan. Program je počeo u galeriji Gradskog kulturnog središta gdje je postavljena izložba fotografija Istra – ambijent, kulturna baština polaznika ljetne škole u organizaciji Hrvatskog fotosaveza. Među ostalim fotografijama, izložene su i one našega Luke Popovića koji je osvojio prvo mjesto na Državnom natjecanju iz tehničke kulture u kategoriji fotografija.

Nakon otvorenja izložbe proslava Dana škola nastavljena je u GKS-u pozdravom i uvodnim govorom ravnateljice škole Božene Nikoletić. Uslijedile su zapažene izvedbe učenika škole, a prisutni su mogli uživati u dramskim, literarnim, recitatorskim i glazbenim točkama.

U završnom dijelu programa ravnateljica je dodijelila nagrade i priznanja najuspješnijim učenicima i mentorima koji su školu i ove godine tako dobro predstavljali na županijskim i državnim natjecanjima u znanju i sportu. Kako je proslava ovoga velikog dana Osnovne škole Stjepana Radića izgledala, pogledajte u galeriji koju smo vam pripremili:

DAN DRŽAVNOSTI REPUBLIKE HRVATSKE

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odana počast poginulim braniteljima

Objavljeno prije

Povodom obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske, danas se molitvom Odrješenja, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Središnjeg križa na groblju svetog Ivana Nepomuka i kod Spomenika poginulim braniteljima na Trgu kralja Tomislava, odala počast hrvatskim braniteljima poginulima u Domovinskom ratu.

Molitvu Odrješenja predvodio je župnik Župe sv. Ilije fra Ante Bilokapić, a počast su odali predstavnici Grada Metkovića i gradskih ustanova, predstavnici političkih stranaka i Udruga proizašlih iz Domovinskog rata, roditelja poginulih branitelja, policije i vatrogasaca.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije