Ostanimo u kontaktu

OŠ STJEPANA RADIĆA

Svečanom priredbom, izložbom i dodjelom priznanja najuspješnijim učenicima i mentorima proslavljen Dan škole

Objavljeno prije

U utorak, 11. lipnja Osnovna škola Stjepana Radića proslavila je svoj dan. Program je počeo u galeriji Gradskog kulturnog središta gdje je postavljena izložba fotografija Istra – ambijent, kulturna baština polaznika ljetne škole u organizaciji Hrvatskog fotosaveza. Među ostalim fotografijama, izložene su i one našega Luke Popovića koji je osvojio prvo mjesto na Državnom natjecanju iz tehničke kulture u kategoriji fotografija.

Nakon otvorenja izložbe proslava Dana škola nastavljena je u GKS-u pozdravom i uvodnim govorom ravnateljice škole Božene Nikoletić. Uslijedile su zapažene izvedbe učenika škole, a prisutni su mogli uživati u dramskim, literarnim, recitatorskim i glazbenim točkama.

U završnom dijelu programa ravnateljica je dodijelila nagrade i priznanja najuspješnijim učenicima i mentorima koji su školu i ove godine tako dobro predstavljali na županijskim i državnim natjecanjima u znanju i sportu. Kako je proslava ovoga velikog dana Osnovne škole Stjepana Radića izgledala, pogledajte u galeriji koju smo vam pripremili:

NESTVARNO LIJEPI PRIZORI S UŠĆA RIJEKE NERETVE

Ako već niste, sad je pravo vrijeme da otkrijete ovaj biser na jugu Hrvatske, uvjerite se i zašto

Objavljeno prije

Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX

Zovu je prijestolnicom mandarina, zelenom dolinom, hrvatskom Kalifornijom – a ona, slavna i ponosita dolina Neretve, iz godine u godinu s punim pravom privlači sve više domaćih i stranih turista, dok njezini bogati i sočni plodovi te idilični krajolici nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Delta Neretve zapravo je jedina prava delta u Hrvatskoj, a plovidbe tim prekrasnim krajem – i to u izvornom neretvanskom plovilu – lađi – doživljaj je koji se ne zaboravlja, potvrdili su ama baš svi koji su iskusili ovo čarobno iskustvo.

Osim posjeta Pločama, Opuzenu i Metkoviću, najvažnijim gradovima u dolini Neretve, ne smijete propustiti ni kušati vrhunsku gastronomiju ovoga kraja – primjerice, jela od žaba i jegulja s čuvenim neretvanskim brudetom, piše Jutarnji.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije