Ostanimo u kontaktu

OŠ STJEPANA RADIĆA

Svečanom priredbom, izložbom i dodjelom priznanja najuspješnijim učenicima i mentorima proslavljen Dan škole

Objavljeno prije

U utorak, 11. lipnja Osnovna škola Stjepana Radića proslavila je svoj dan. Program je počeo u galeriji Gradskog kulturnog središta gdje je postavljena izložba fotografija Istra – ambijent, kulturna baština polaznika ljetne škole u organizaciji Hrvatskog fotosaveza. Među ostalim fotografijama, izložene su i one našega Luke Popovića koji je osvojio prvo mjesto na Državnom natjecanju iz tehničke kulture u kategoriji fotografija.

Nakon otvorenja izložbe proslava Dana škola nastavljena je u GKS-u pozdravom i uvodnim govorom ravnateljice škole Božene Nikoletić. Uslijedile su zapažene izvedbe učenika škole, a prisutni su mogli uživati u dramskim, literarnim, recitatorskim i glazbenim točkama.

U završnom dijelu programa ravnateljica je dodijelila nagrade i priznanja najuspješnijim učenicima i mentorima koji su školu i ove godine tako dobro predstavljali na županijskim i državnim natjecanjima u znanju i sportu. Kako je proslava ovoga velikog dana Osnovne škole Stjepana Radića izgledala, pogledajte u galeriji koju smo vam pripremili:

KOMIN

Posjetitelje Noći prvaka očekuju brojna iznenađenja, posebni gost večeri Zlatko Pejaković

Objavljeno prije

Udruga lađara Gusari iz Komina, pobjednici 22. Maratona lađa na Neretvi i najtrofejnija lađarska momčad Maratona lađa, organizira brojna iznenađenja za sve posjetitelje Noći prvaka koja će se održati u Kominu u subotu, 24. kolovoza s početkom od 20 sati.

Kako su najavili organizatori, za sve goste će pripremati i besplatno dijeliti meso pečenog vola teškog čak 700 kilograma. Vrijedna je to donacija obitelji Burić kominskim prvacima.

Posebni gost večeri bit će poznati glazbeni zabavljač Zlatko Pejaković sa svojim mnogobrojnim nezaboravnim hitovima poput Živio bih kao kralj, Ako odem prijatelji, Zelene oči, Samo jednu želju imam, Nećemo noćas doma, Kad napuste te svi, Bezobrazno zelene, Odgovori, odgovori, 150 godina, Zaboravi Espanju, Nesretnik sam od rođenja i Zbogom Dalmacijo.

Osim specijalnog gosta večeri, za zabavu će biti zadužene i grupe Bumerang Flash Back bend.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije