Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

MEĐUNARODNI DAN OSOBA S INVALIDITETOM

Svečano otvoren kabinet za terapije Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve ‘Leptirići’

Objavljeno prije

Jučer, na Međunarodni dan osoba s invaliditetom svečano je otvoren kabinet za terapije Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići.

Novouređen prostor se nalazi u Metkoviću,u Splitskoj ulici 5 i njime možete virtualno prošetati klikom na link.

Novi prostor od 250 m2 daje mogućnost da još kvalitetnije pružaju usluge malim i velikim Leptirićima, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Važno je naglasiti da su dan obilježili na još jedan poseban način. Njihove drage rukometašice iz RA Jerkovac na čelu sa svojom trenericom Martinom Nikolić, inače volonterkom udruge, prodavali su donirane knjige i božićni asortiman kako bi na taj način pomogli rad Udruge. Od od srca im hvala na tome. Također želimo zahvaliti i našim donatorima bez kojih ne bismo na ovaj način uspjeli organizirati svečano otvorenje a to su: Narona Impex d.o.o. i gospodin Vedran Vištica, Pekarna Nikolac i OPG Ante Glamuzina.

Hvala svim uzvanicima što su s nama podijelili radost otvaranja našeg Kabineta za terapije, – poručili su iz udruge Leptirići.

U svečanosti nakon kojeg je uslijedio prigodni domjenak, predsjednica udruge Ivana Nikolac je pozdravila predstavnike lokalne zajednice: gradonačelnika Metkovića Dalibora Milana, pročelnika grada Ploča Danijela Štulu, načelnike susjednih općina Maju Vrnogu i Nikolu Krstičevića, savjetnicu župana Žaklinu Marević, ravnateljicu CZSS Ploče Milu Kontić, ispred CZSS Metković Željku Kraljević, načelnika PP Metković Zlatka Bubala, ravnateljica GKS Zrinka Mioč, Moniku Butigan pedagoginju O.Š Opuzen, predstavnike drugih udruga, sve dugogodišnje donatore te predstavnike medija.

KOTIGA BIO 'BRŽI' DO 122.500,00 kn

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala na kvizu ‘Potjera’

Objavljeno prije

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala je na popularnom kvizu ‘Potjera’ koji se u četvrtak emitirala na HRT-u.

Kristina je pokazala odlično znanje u individualnom dvoboju s lovcem Deanom Kotigom te se plasirala u završnu potjeru, u kojoj njezina ekipa, nažalost, nije uspjela osvojiti iznos od 122.500,00 kn.

Inače, Kristina ima 24 godine i studentica je ekonomije na Sveučilištu u Splitu. U slobodno vrijeme bavi se planinarenjem te rukometom, a i redovna je sudionica lokalnih pub kvizova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo joj na pokazanome znanju te joj želimo što skoriji povratak na ‘Potjeru’.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije