GRADSKO KULTURNO SREDIŠTE

Svečano i veselo na Danu škole OŠ Stjepana Radića

Objavljeno 13. lipnja 2018. u kategorijama: Kultura, Metković, News, Obrazovanje.
Foto: metkovic.hr

Foto: metkovic.hr

Galerija

Svoj Dan škole Osnovna škola Stjepana Radića tradicionalno obilježava 11. lipnja, na nadnevak kada se 1871. rodio jedan od najvećih hrvatskih političara Stjepan Radić. Jučer su to učinili na svečanosti u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Učenike i učitelje te gradonačelnika Dalibora Milana na početku programa pozdravila je ravnateljica Božena Nikoletić, a potom je dala kratak osvrt na još jednu uspješnu nastavnu godinu, tijekom koje su mnogi učenici postigli zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima.

Uslijedio je zanimljiv program ispunjen recitacijama, igrokazima i folklorom, a predstavljen je i školski list Naša radost, čiji je prvi broj tiskan u travnju 1970. godine. Ove je godine taj list pozvan na Državnu smotru Lidrano te tako ušao među 15 najboljih školskih listova u Hrvatskoj. Također je predstavljen školski Radio Školarac, a u predvorju GKS-a priređena je izložba učeničkih likovnih radova te uradaka članova Školske zadruge Crveni ždral.

Po završetku programa ravnateljica je učenicima i njihovim motorima, koji su osvojili visoka mjesta na natjecanjima, podijelila priznanja i prigodne darove. Koliko je uspješnih bilo najbolje se vidi sa zajedničke fotografije.

Tekst/Foto: metkovic.hr

 

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari