Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

Svečano dodijeljene diplome korisnicama prekvalifikacije za zanimanje njegovateljica starijih i nemoćnih osoba

Objavljeno prije

U organizaciji Udruge DOBRA zajedno s partnerskim organizacijama Pučkim otvorenim učilištem Petar Zrinski iz Zagreba, Centrom za socijalnu skrb Metković i gradom Metković, te suradnicima Domu za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković i Dnevni boravak Pomoć i njega u kući za starije osobe iz Ploča u zgradi GKS-a u Metkoviću, jučer je održana svečana dodjela diploma za 15 korisnica prekvalifikacije za zanimanje njegovateljica starijih i nemoćnih osoba.

Stručno osposobljavanje njegovateljica starijih i nemoćnih osoba je jedna od aktivnosti trogodišnjeg programa „Od obrazovanje do zapošljavanja“, ovo je druga godina provedbe programa.

Svečanu dodjelu diplome je uime Udruge DOBRA otvorila predsjednica udruge Simona Pavlović. Diplome su njegovateljicama uručili ravnatelj POU Petar Zrinski, Dimitrije Milojević, voditeljice edukacije i praktičnog dijela nastave sestra Marija Cvitanović i sestra Anela Andrić, te voditeljica programa Neda Krmić.

Trogodišnji program „Od obrazovanja do zapošljavanja“ financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

ODRŽAVANJE POLJSKIH PUTEVA

Gradonačelnik Milan: ‘Krenuli smo s uređenjem poljskih puteva za naše poljoprivrednike’

Objavljeno prije

I ove, kao i u protekle tri godine krenuli smo s uređenjem poljskih puteva, objavio je gradonačelnik Dalibor Milan te istaknuo:

– Tijekom ovog mjeseca uredit ćemo sve poljske puteve u nadležnosti Grada Metkovića, dok Hrvatske vode također sređuju poljske puteve u svojoj nadležnosti. Jedan dio poljskih puteva ćemo ove godine i asfaltirati, a s čime ćemo nastaviti i sljedećih godina.

Sljedećih dana bit će još dobrih vijesti za metkovske poljoprivrednike, – najavio je Milan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije