Ostanimo u kontaktu

STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

Svečano dodijeljene diplome korisnicama prekvalifikacije za zanimanje njegovateljica starijih i nemoćnih osoba

Objavljeno prije

U organizaciji Udruge DOBRA zajedno s partnerskim organizacijama Pučkim otvorenim učilištem Petar Zrinski iz Zagreba, Centrom za socijalnu skrb Metković i gradom Metković, te suradnicima Domu za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković i Dnevni boravak Pomoć i njega u kući za starije osobe iz Ploča u zgradi GKS-a u Metkoviću, jučer je održana svečana dodjela diploma za 15 korisnica prekvalifikacije za zanimanje njegovateljica starijih i nemoćnih osoba.

Stručno osposobljavanje njegovateljica starijih i nemoćnih osoba je jedna od aktivnosti trogodišnjeg programa „Od obrazovanje do zapošljavanja“, ovo je druga godina provedbe programa.

Svečanu dodjelu diplome je uime Udruge DOBRA otvorila predsjednica udruge Simona Pavlović. Diplome su njegovateljicama uručili ravnatelj POU Petar Zrinski, Dimitrije Milojević, voditeljice edukacije i praktičnog dijela nastave sestra Marija Cvitanović i sestra Anela Andrić, te voditeljica programa Neda Krmić.

Trogodišnji program „Od obrazovanja do zapošljavanja“ financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

KOMIN

Posjetitelje Noći prvaka očekuju brojna iznenađenja, posebni gost večeri Zlatko Pejaković

Objavljeno prije

Udruga lađara Gusari iz Komina, pobjednici 22. Maratona lađa na Neretvi i najtrofejnija lađarska momčad Maratona lađa, organizira brojna iznenađenja za sve posjetitelje Noći prvaka koja će se održati u Kominu u subotu, 24. kolovoza s početkom od 20 sati.

Kako su najavili organizatori, za sve goste će pripremati i besplatno dijeliti meso pečenog vola teškog čak 700 kilograma. Vrijedna je to donacija obitelji Burić kominskim prvacima.

Posebni gost večeri bit će poznati glazbeni zabavljač Zlatko Pejaković sa svojim mnogobrojnim nezaboravnim hitovima poput Živio bih kao kralj, Ako odem prijatelji, Zelene oči, Samo jednu želju imam, Nećemo noćas doma, Kad napuste te svi, Bezobrazno zelene, Odgovori, odgovori, 150 godina, Zaboravi Espanju, Nesretnik sam od rođenja i Zbogom Dalmacijo.

Osim specijalnog gosta večeri, za zabavu će biti zadužene i grupe Bumerang Flash Back bend.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije