Ostanimo u kontaktu

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA

Svečani koncert povodom Dana Škole, dodijeljene diplome najnagrađivanijima

Objavljeno prije

Svečani koncert OGŠ Metković

Večeras se u galeriji Ustanove za kulturu i sport grada Metkovića održao svečani koncert Osnovne glazbene škole. Uvodnu riječ održao je ravnatelj škole, gospodin Zvonko Knežević, koji se uz kratki osvrt na dosadašnji rad posebno zahvalio nadarenim učenicima i njihovim mentorima, koji su na državnim i međunarodnim natjecanjima polučili izvrsne rezultate. Tom prigodom dodijelio je prigodne pohvalnice. U ime Grada Metkovića, zamjenica gradonačelnika Katarina Ujdur, darivala je školu umjetničkom slikom, koju je uručila ravnatelju škole.

Uslijedio je koncert na kojem su nastupili: Dječji pjevački zbor OGŠ metković, Mateo Plećaš i Karlo Tomić na harmonici, Luka Jurković – klarinet, Mate Batinović – truba, Petra Rebac – saksofon, Ivan Fran Stojić – klarinet, Antea Filipa Stojić saksofon, Mateo Mustapić – trombon, Filip Kežić – saksofon, Ante Bukovac – gitara, Toma Ujdur – gitara, Jurija Jerković – klavir. Zadnja je nastupila profesorica Josipa Markota, koja je na harmonici odsvirala Derbenkov Walz i Polku – Intermezzo.

Čestitke Osnovnoj glazbenoj školi Metković na godišnjici, te se nadamo da će Grad Metković dobiti i srednju glazbenu školu.

Kako je to večeras izgledalo pogledajte u foto galeriji Metkovic NEWs-a:

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije