Ostanimo u kontaktu

FOTOGALERIJA

Svečana proslava 30. obljetnice osnutka HDZ-a u Metkoviću

Objavljeno prije

Večeras je u Gradskom kulturnom središtu održana svečana proslava 30. obljetnice osnutka HDZ-a u Metkoviću.

Među mnogobrojnim uzvanicima, proslavu su uveličali predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a i izaslanik premijera Andreja Plenkovića, Branko Bačić, Božidar Kalmeta, ministrica poljoprivrede Marija Vučković, župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom, članovi Gradskih odbora, Udruge žena Katarina Zrinski i Mladeži HDZ-a, gradonačelnici i načelnici iz županije, osnivači metkovskog HDZ-a, obitelji poginulih hrvatskih branitelja te brojni prijatelji stranke.

Prvi je sve prisutne u svom govoru pozdravio gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, a zatim je pročitana i čestitka Luke Bebića koji nije mogao nazočiti proslavi. Uslijedili su govori Joška Jelaša, jednoga od osnivača metkovskog HDZ-a, župana Dobroslavića, Marije Vučković, Božidara Kalmete i Branka Bačića, a glazbenim točkama program je uveličala klapa sv. Nikola.

METKOVSKO LJETO

Večeras predstava ‘Sve o muškarcima’ na Ljetnoj sceni GKS-a

Objavljeno prije

Jeste li spremni saznati baš ‘Sve o muškarcima’? Ekipa Teatra Gavran je spremna za Metković i žele vam otkriti baš ‘Sve o muškarcima’.

Znamo da to ne želite propustiti. Vidimo se u večeras na Ljetnoj sceni GKS-a u 21 sat.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije