Ostanimo u kontaktu

FOTOGALERIJA

Svečana proslava 30. obljetnice osnutka HDZ-a u Metkoviću

Objavljeno prije

Večeras je u Gradskom kulturnom središtu održana svečana proslava 30. obljetnice osnutka HDZ-a u Metkoviću.

Među mnogobrojnim uzvanicima, proslavu su uveličali predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a i izaslanik premijera Andreja Plenkovića, Branko Bačić, Božidar Kalmeta, ministrica poljoprivrede Marija Vučković, župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom, članovi Gradskih odbora, Udruge žena Katarina Zrinski i Mladeži HDZ-a, gradonačelnici i načelnici iz županije, osnivači metkovskog HDZ-a, obitelji poginulih hrvatskih branitelja te brojni prijatelji stranke.

Prvi je sve prisutne u svom govoru pozdravio gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, a zatim je pročitana i čestitka Luke Bebića koji nije mogao nazočiti proslavi. Uslijedili su govori Joška Jelaša, jednoga od osnivača metkovskog HDZ-a, župana Dobroslavića, Marije Vučković, Božidara Kalmete i Branka Bačića, a glazbenim točkama program je uveličala klapa sv. Nikola.

GRADSKI PROJEKTI

Postavljena umjetna trava na pomoćno igralište ONK Metković

Objavljeno prije

Postavljanjem umjetne trave na pomoćno igralište ONK Metković projekt uređenja tog igrališta privodi se kraju.

– Projektom je obuhvaćena izgradnja sustava oborinske odvodnje s drenažom terena, priprema podloge i postavljanje umjetne trave. Cilj ovog projekta je osiguranje optimalnih uvjeta za treniranje te povećanje sigurnosti svih korisnika igrališta, – rekao nam je gradonačelnik Dalibor Milan.

Ova vijest će zasigurno obradovati brojne nogometaše, a i malonogometaše rekreativce s desne strane Metkovića.

Projekt je realizirao Grad Metković putem Ustanove za kulturu i sport koja skrbi o uređenju i održavanju sportskih terena, ukupne vrijednost 527.047,73 kuna.

Donosimo nekoliko fotografija s jučerašnjeg postavljanja umjetne trave…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije