Ostanimo u kontaktu

9. MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR EUGEN ERJAUC

Sve je spremno za turnir, još samo danas možete prijaviti svoje ekipe

Objavljeno prije

Još je ostalo samo 10-tak sati do kraja prijava za 9. Memorijalni malonogometni turnir Eugen Erjauc. Tko nije prijavio ekipu još ima vremena do večeras.

Vrijedni članovi DVD Metković oprali su i pripremili igralište na Orašini te organizatori zahvaljuju predsjedniku gosp. Stipi Bebiću, Anti Šajbi Majčici i svim članovima vatrogasnog društva.

OBAVIJEST

Zatvaranje prometa u pojedinim ulicama od četvrtka do nedjelje zbog koncerta Mladena Grdovića i sajma povodom sv. Ilije

Objavljeno prije

Obavještavaju se  svi sudionici u prometu da će zbog organiziranja sajma povodom blagdana Svetog Ilije, u vremenu od 22,00 sata dana  18. srpnja 2019. godine (četvrtak),  do 7,00 sati dana 21. srpnja 2019. (nedjelja) biti privremeno zatvorene za promet motornim vozilima ulice: Trg kralja Tomislava (ispred Hotela), Hrvatskih iseljenika i dio Ulice Stjepana Radića – Gradski park.

Također, obavještavaju se svi sudionici u prometu da će zbog održavanja koncerta Mladena Grdovića, u vremenu od 14,00 sati dana 18. srpnja 2019. godine (četvrtak) do 2,00 sata narednog dana, biti privremeno zatvorene za promet motornim vozilima Sportska ulica i dio Trga dr. Franje Tuđmana.

Mole se vlasnici motornih vozila da u navedeno vrijeme  ne ostavljaju i parkiraju svoja vozila u navedenim ulicama, te ujedno za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije, kao i korištenje obilaznih pravaca.

                                                                                  GRAD METKOVIĆ

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije