Ostanimo u kontaktu

ŽUPA GOSPE SNJEŽNE

Svakim danom u 10 sati pratite UŽIVO Svetu misu u Vidu

Objavljeno prije

U župi Gospe Snježne u crkvi u Vidu se već godinama odvija ‘live streaming’, prijenos uživo Svete mise svake nedjelje, za svoje župljane diljem svijet a i one u župi.

U novonastaloj situaciji kada se Svete mise odvijaju bez prisutnosti vjernika, župnik spomenute župe don Milivoj Čale će svaki radni dan i nedjelju održavati misu u 10 sati koju će biti moguće pratiti na linku stranice http://vid.hr/misa/stream/index.html.

Raspored satnice za ovaj tjedan je u 10 sati, ukoliko bude nekih promjena novosti možete iste pratiti na stranici www.vid.hr i www.vidonjac.com.

SVETE MISE KROZ TJEDAN – ‘Do daljnjega u župi mise bez vjernika’

  • 23.III.: ponedjeljak, u Vidu u 10 h za pok. Jelu i Vlahu Kešinu
  • 24.III.: utorak, u Vidu u 10 h za pok. Mandu i Ivana Šiljega
  • 25.III.: srijeda, u Vidu u 10 h za pok. Jozu Beša
  • 26.III.: četvrtak, u Vidu u 10 h na nakanu
  • 27.III.: petak, u Vidu u 10 h za pk. Mandu i Matu Borasa
  • 28.III.: subota, u Vidu u 10 h za pok. Anđu Marušić
  • 29.III.: nedjelja, u 10 h sveta misa u Vidu

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Svi jučer uzeti uzorci su negativni.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao, te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji je i dalje ukupno 5 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije