Ostanimo u kontaktu

TRG KRALJA TOMISLAVA

Sv. Nikola razveselio djecu i donio im poklone /FOTO/

Objavljeno prije

Sveti Nikola 2017 ( 29

Danas se na Trgu kralja Tomislava, u organizaciji Udruge lađarica Metkovke u suradnji s Turističkom zajednicom grada Metkovića, održao sajam rukotvorina i dočekao sv. Nikola.

Sv. Nikola je djeci podijelio slatkiše i slikao se s njima, a za lijep ugođaj na trgu i dobru glazbu pobrinuo se Eho band. Djeca su mogla sudjelovati i u likovnoj radionici s temom sv. Nikole, a najbolji radovi su nagrađeni.

U sklopu obilježvanja blagdana sv. Nikole na trgu se u isto vrijeme održao i Sajam rukotvorina za koji je direktorica Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur kazala da je okupio razne rukotvorce i OPG-ove.

– U 10:30 na Trgu kralja Tomislava počeo je i Sajam rukotvorina, odnosno, izložba radova naših rukotvoraca, udruga, OPG-ova i slično i svi naši sugrađani i gosti imali su mogućnost pogledati što se sve nudi od različitih uporabnih predmeta, ukrasnih predmeta, nakita, ljekovitog bilja u različitim oblicima, kao što su kreme i sapuni – kazala je Medar Ujdur.

Dio veselog ugođaja sa trga možete pogledati u fotogaleriji.

Marija Jeramaz

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije