Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

DOM ZA ODRASLE OSOBE I REHABILITACIJU METKOVIĆ

Sv. Nikola i članovi Moto kluba Gusari Narenta darivali štićenike Doma

Objavljeno prije

Sv. Nikola u Domu za odrasle i rehabilitaciju

Danas u 10 sati u Dom za odrasle i rehabilitaciju stigli su članovi Moto kluba Gusari Narenta kako bi tradicionalno obišli korisnike, darivali ih i provozali na „makinjama“. Neposredno nakon dolaska motorista velikog srca, u Dom je pokucao sv. Nikola sa velikom vrećom punom poklona. Na žalost, stigao je i Krampus, ali nije nosio puno šiba. Veliko je zadovoljstvo bilo gledati vesele izraze lica kojima je sve ovo bilo i namijenjeno. Održan je prigodni program, a poslije toga išla je nezaboravna vožnja motorima.

Ova lijepa gesta neretvanskih motorista i osoblja Doma za odrasle i rehabilitaciju izazvala je iskrenu emociju. Ne bojimo se da će sv. Nikola i dogodine posjetiti Dom i da će motoristi obići svoje stare prijatelje.

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije