Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Sv. Nikola darivao najmlađe sugrađane, održan Sajam rukotvorina

Objavljeno prije

Prosinačke svečanosti, Sv. Nikola, Trg Kralja tomislava

I ove godine, u organizaciji UL Metkovke i Turističke zajednice grada Metkovića, na Trgu kralja Tomislava je održan Sajam rukotvorina te upriličen program za djecu. Uz prigodne nastupe i recitacije božićnih pjesama Trg je, na zadovoljstvo najmlađih sugrađana, sa vrećom poklona posjetio sv. Nikola. Tu se negdje vrtio i Krampus, ali nije imao puno posla, jer su metkovska djeca bila dobra i sa Trga su ponijela poklone, a ne šibe.

Manifestaciju je otvorila i program vodila predsjednica TZG Metkovića Magdalena Medar Ujdur, a svojim nastupom uveličala dječica Dječjeg vrtića Leut, mladi metkovski bend Eho, Antonela Osmanović i Ana Medak, te Nives Osmanović.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije