Ostanimo u kontaktu

LJUBAV JE KO IGRA ŠAHA

Spot ‘Kraljeva Neretve’ premijerno na CMC-u

Objavljeno prije

Kraljevi Neretve

Kako je naš boj bend Kraljevi Neretve i najavio, snimljen je spot za pjesmu Ljubav je ko igra šaha s kojom nastupaju na Melodijama Hrvatskog Juga u Opuzenu 12. kolovoza ove godine.

U realizaciji pjesme sudjelovali su autor teksta i glazbe Jozo Mušan i aranžer Marko Nikolac. Pjesma je snimana u studiu Prima Vista u Opuzenu, dok je spot u metkovskoj Ćakuli odradila ekipa 3K Cinema.

Iz benda se ovim putem zahvaljuju Jašaru Murtezaniju, Renatu Erešu, Tomislavu Miletiću, Nevenu Majiću i osoblju Ćakule te Josipi Maslov, a posebne zahvale idu Iliji Kordiću i ekipi 3K Cinema.

Dodajmo još da Kraljeve Neretve čine Petar BebićPavo Jerković i Josip Mušan, a spot će se premijerno zavrtiti na CMC televiziji, sutra, 03. kolovoza u 19 sati.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije