Ostanimo u kontaktu

ŠPORTSKA ULICA

Sutra IV. Metkovska cipolijada

Objavljeno prije

4. Metkovska Cipolijada

Pozivamo vas na IV. Metkovsku cipolijadu, koja će se održati sutra, 1. srpnja s početkom u 20 sati u Športskoj ulici u Metkoviću.

Uz Grad Metković i Turističku zajednicu Grada Metkovića organizaciji su doprinijeli i ugostitelji iz Športske ulice pa se četvrta Cipolijada seli sa stare lokacije u Športsku ulicu.

Princip ostaje isti. Dakle, metkovski sportski ribiči tijekom dana love cipole, a u večernjem programu će se vaganjem doći do pobjednika. Svi cipoli završavaju na gradelama i besplatno će se dijeliti posjetiteljima.

Za zabavu je zadužena Grupa Narona.

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije