Ostanimo u kontaktu

POMOĆ STARIJIMA

Sudjelujte u akciji ‘Uljepšaj baki Božić’

Objavljeno prije

Uljepšaj baki Božić

Udruga DOBRA u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Metković tradicionalno provodi akciju Uljepšaj baki Božić. Tijekom akcije prikupljati će se minimalne higijenske potrepštine i/ili hrana koja će se dijeliti korisnicima programa Ministarstva socijalne politike i mladih „Pomoć u kući“ i socijalno ugroženim starijim i nemoćnim osobama s ruralnoga područja doline Neretve. Udruga DOBRA poziva sve sugrađane da svojom donacijom uljepšaju božićne blagdane onima kojima je to najpotrebnije.Uljepšaj baki Božić

Donacije se mogu ostaviti u prostorijama GD Crvenog Križa svakim radnim danom od 8 do 12 sati ili u prostorije Volonterskog centra Dobra, Ante Starčevića 5 (stara gradska knjižnica) od 8 do 16 h.

Akcija traje od 16. – 22. prosinca 2015., nakon čega će volonteri udruge DOBRA prikupljene pakete podijeliti.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije