Ostanimo u kontaktu

DOČASNICI NATO-a POSJETILI METKOVIĆ

Sudionici NATO kampa u Splitu posjetili kulturne znamenitosti Neretvanske doline

Objavljeno prije

Dočasnici NATO-a posjetili Metković

Metković i Neretvanska dolina postaju sve češće posjećeno turističko odredište. Danas u turističkom razgledavanju Metkovića i okolice zatekli smo dočasnike NATO kampa koji se održava u Splitu. Protokolarno ih je primio gradonačelnik Božo Petrov, te su poslije toga gosti obišli Prirodoslovni muzej Metković.

Po reakcijama gostiju, vidno su bili iznenađeni bogatstvom eksponata i organiziranim dočekom ravnateljice muzeja Ivane Baće i njenih suradnica. Slijedeća destinacija bila je vidikovac u Vidu. Uslijedio je posjet Arheološkom muzeju Narona. Kustosica Arheološkog muzeja provela ih je kroz Muzej, te na tečnom engleskom približila veličinu i značaj arheološkog nalazišta Plećaševe štale na kojem je nikao današnji In situ muzej.

Zadovoljni posjetom i prigodnim darovima pošli su na foto safari te će ovaj ugodan turistički dan u našem kraju završiti ručkom na jezeru Kuti.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije