Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

POKLADNE SVEČNOSTI

Suđenje princu Marku Krnjevalu pratite uživo putem Metković NEWS-a

Objavljeno prije

Danas s početkom u 17 sati u Zgradi političkih stranaka u Metkoviću održat će se suđenje princu Marku Krnjevalu.

Izvršenje presude očekuje se oko 18 sati na Maloj rivi, a sve to moći ćete pratiti u prijenosu uživo putem našeg portala, odnosno naš Facebook stranice Metković NEWS.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

INTERREG PROJEKTI

Dubrovačko-neretvanska županija kroz projekt MIMOSA sudjelovala na online konferenciji projekta EUSAIR

Objavljeno prije

Većina INTERREG projekata koji su se bavili prijevozom i financirani u razdoblju 2014.-2020. privode kraju svoje aktivnosti. Postignuti rezultati pružit će korisne inpute za novi program INTERREG 2021.-2027. Pozivanje na EUSAIR strategiju, tri Interreg projekta, MIMOSA, ICARUS i SMACKER su organizirali zajednički događaj kako bi podijelili svoja iskustva te prezentirali svoje rezultate relevantne za EUSAIR područje.

Fokus je stavljen na suradnju s regionalnim institucijama, koje su bile pozvane da se pridruže događaju kako bi predstavili svoja iskustva i najbolje prakse. Kroz ovaj događaj projekti žele dati svoj doprinos razvoju održivog transportnog prijevoza putnika i dati ulazne podatke o promjenama ponašanja za održivost mobilnosti te promovirati intermodalnost.

U ime Županije prisutne je pozdravio pročelnik Ivo Klaić, koji je istaknuo važnost realizacije projekta za podizanje razina usluge pomorskog prometa i mobilnosti putnika.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Projekt MIMOSA se realizira u okviru programa INTERREG V-A Italija-Hrvatska 2014.-2020., a njegov je osnovni cilj poboljšanje kvalitete, sigurnosti i ekološke održivosti prijevoznih usluga u obalnom prometu promicanjem multimodalnosti i povezivanjem više oblika prometa u području provedbe programa, ali i podizanje svijesti građana i turista o suvremenim i ekološki prihvatljivim rješenjima.

Dubrovačko-neretvanska županija za realizaciju projektnih aktivnosti raspolaže s 369.735,00 €, a projektne aktivnosti će se realizirati do kraja 2022. godine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije