Ostanimo u kontaktu

BUTTERFLY RACE 5K - TRČIMO ZA MANUELU

SU Neretva run poziva na humanitarnu utrku u sklopu 1. Mandarina polumaratona

Objavljeno prije

Sportska udruga ‘Neretva run’ poziva na humanitarnu utrku BUTTERFLY RACE 5K – TRČIMO ZA MANUELU, koja će se održati u sklopu prvog po redu Mandarina polumaratona, 05. studenoga 2017. godine.

Humanitarnom utrkom se želi pomoći našoj sedmogodišnjoj sugrađanki Manueli Čutura, kojoj je iznenada dijagnosticirana leukemija i trenutno se nalazi na liječenju u zagrebačkom KBC Rebro.

Startnina za pojedinačnu prijavu iznosi 50 kuna, a za grupnu prijavu 35 kn, s tim da grupa mora brojati minimalno 20 natjecatelja.

Dužina utrke iznosi 5 kilometara s rutom od Mosta u Vid, preko ulice Put Narone na podvožnjak, ulicom Andrije Hebranga (Luka Metković) na Lučki Most te ulicama Ivana Gundulića i Hrvatskih Iseljenika do cilja u Gradskom parku.

Prijavu za utrku možete napraviti isključivo preko linka Stotinke.hr, bez prijašnjih prijava u inbox ili na dan utrke, najkasnije do 25. listopada, jer nakon tog datuma prijave se zatvaraju.

Link za prijavi: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/471

Prva tri muška i prve tri ženska mjesta, u kategorijama do 16 godina i 16+, biti će nagrađena sponzorskim nagradama i diplomama.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije