Ostanimo u kontaktu

BUTTERFLY RACE 5K - TRČIMO ZA MANUELU

SU Neretva run poziva na humanitarnu utrku u sklopu 1. Mandarina polumaratona

Objavljeno prije

SU Neretva run, humanitarna utrka Trčimo za Manuelu

Sportska udruga ‘Neretva run’ poziva na humanitarnu utrku BUTTERFLY RACE 5K – TRČIMO ZA MANUELU, koja će se održati u sklopu prvog po redu Mandarina polumaratona, 05. studenoga 2017. godine.

Humanitarnom utrkom se želi pomoći našoj sedmogodišnjoj sugrađanki Manueli Čutura, kojoj je iznenada dijagnosticirana leukemija i trenutno se nalazi na liječenju u zagrebačkom KBC Rebro.

Startnina za pojedinačnu prijavu iznosi 50 kuna, a za grupnu prijavu 35 kn, s tim da grupa mora brojati minimalno 20 natjecatelja.

Dužina utrke iznosi 5 kilometara s rutom od Mosta u Vid, preko ulice Put Narone na podvožnjak, ulicom Andrije Hebranga (Luka Metković) na Lučki Most te ulicama Ivana Gundulića i Hrvatskih Iseljenika do cilja u Gradskom parku.

Prijavu za utrku možete napraviti isključivo preko linka Stotinke.hr, bez prijašnjih prijava u inbox ili na dan utrke, najkasnije do 25. listopada, jer nakon tog datuma prijave se zatvaraju.

Link za prijavi: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/471

Prva tri muška i prve tri ženska mjesta, u kategorijama do 16 godina i 16+, biti će nagrađena sponzorskim nagradama i diplomama.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati
LJEKARNA DRAŽENOVIĆ – Čestitka

Najčitanije