Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

UDRUGA DOBRA

Stručno osposobljavanje za njegovateljice starijih i nemoćnih osoba

Objavljeno prije

160Udruga DOBRA

Udruga DOBRA započela je drugu godinu provedbe trogodišnjeg programa Od obrazovanja do zapošljavanja koji za cilj ima smanjenje socijalne isključenosti drugih socijalno osjetljivih skupina kao što su žene starije od 40 godina i/ili nezaposlene žene sa područja doline Neretve, te ruralnih područja Dubrovačko neretvanske županije i Splitsko dalmatinske županije. Ove godine ciljana skupina žena će kroz teorijski i praktični dio biti osposobljena za njegovateljice starijih i nemoćnih osoba.

Udruga DOBRA

Nositelj programa je udruga DOBRA, dok su partneri PUO Petar Zrinski Zagreb, Centar za socijalnu skrb Metković i grad Metković. Suradnik na području grada Metkovića je Dom za starije osobe i rehabilitaciju Metković.

Program se financira sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije