Ostanimo u kontaktu

UDRUGA DOBRA

U tijeku je stručno osposobljavanje treće godine trogodišnjeg programa ‘Od obrazovanja do zapošljavanja’

Objavljeno prije

U tijeku je stručno osposobljavanje treće godine provedbe trogodišnjeg programa Od obrazovanja do zapošljavanja  koji za cilj ima smanjenje socijalne isključenosti drugih socijalno osjetljivih skupina kao što su žene starije od 40 godina i/ili nezaposlene žene sa područja doline Neretve, te ruralnih područja Dubrovačko neretvanske županije i Splitsko dalmatinske županije, a kojeg provodi Udruga DOBRA.

Ciljana skupina žena je uspješno pohađala teorijski dio nastave s vježbama, a sada slijedi praktični dio nastave osposobljavanja za pomoćne kuhare.

Nositelj programa je udruga DOBRA, dok su partneri PUO Petar Zrinski Zagreb, Centar za socijalnu skrb Metković i grad Metković.

Program se financira sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Još jedan dan bez novozaraženih koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od jučer uzeta 24 uzorka, 10 je negativno, a za ostale se čekaju rezultati. Preostalih 9 poslanih na analizu prekjučer, a za koje jučer do slanja priopćenja nisu stigli rezultati, također su negativni.

I danas je ozdravljena 1 osoba, iz Dubrovnika.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb su poslana 3174 uzorka.

U dubrovačkoj Općoj bolnici je hospitalizirana jedna osoba pozitivna na koronavirus.

U samoizolaciji na području naše županije nema niti jedna osoba. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije