Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

FOTOKOMENTAR

Što kažete na dizajn novih betonskih graničnika?

Objavljeno prije

Kocke - Betonski graničnici na nogostupima

Na sam pogled na nove ‘kockice’ koje se postavljaju centrom našeg grada ne možete ostati ravnodušni. Betonski su to graničnici koje bi trebali služiti pješacima i onemogućiti parkiranje na nogostupu. Međutim, zbog svog oblika i površine na nekim mjestima zauzimaju i do trećinu hodnog prosotra, te kao takvi pomalo su opasni upravo za te pješake.

Hrapavi, kockastog oblika sa obloženim kamenčićima… Dok se drugi gradovi trude svakim novim detaljom doprinijeti vizuri grada, naši graničnici su dizajnirani da niti jedan slučajno okrznuti prolaznik ne prođe bezbolno. Ali to je možda samo naše mišljenje? Što vi kažete na nove ‘kockice’ koje se ovih dana postavljaju po našem gradu?

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije