Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NAKNADA ŠTETE

Stigli novci za stradale u poplavi 2013.

Objavljeno prije

grad-metkovic

Vlada Republike Hrvatske je na Sjednici 27. prosinca 2013. godine donijela Odluku o dodjeli sredstava žurne pomoći za ublažavanje posljedica elementarne nepogode potvrđene do 3. prosinca 2013. godine u Republici Hrvatskoj. Temeljem toga Gradu Metkoviću je dodijeljena pomoć za štete od poplave u travnju 2013. u ukupnom iznosu od 472.120,00 kuna.

Pomoć u iznosu od 84.536,00 kuna pripada fizičkim osobama za štete na poljoprivrednim nasadima i poljoprivrednom zemljištu, a iznos od 387.584,00 kuna pripada fizičkim osobama za štetu na stambeno-građevinskim objektima, prenosi metkovic.hr.

Gradonačelnik je dužan, odmah po prijemu doznačenih sredstava, isplatiti jednokratnu bespovratnu pomoć krajnjim korisnicima, te postupiti po Odluci Vlade Republike Hrvatske.

Novac će biti isplaćen na žiro račune građana pa se prije početka isplate ostavlja rok od sedam dana da se jave oni koji imaju promjene na žiro računima od vremena kada su prijavili štete. Takvi se mogu se javiti u Upravni odjel za gospodarstvo osobno g. Ivanu Komparu ili na telefon: 681- 878, lokalni 112.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije