Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

TRAVANJSKE PAHULJE

Stigla hladna fronta, snijeg zabijelio i Metković

Objavljeno prije

Kako je i bilo najavljeno, nagli dolazak vrlo hladne zračne mase nad Jadran donio je snježne oborine i u dolinu Neretve, sinoć oko 22 sata snijeg je zabijelio i Metković.

Ipak, nije se dugo zadržao kao u unutrašnjosti zemlje gdje su niže temperature te je nevrijeme okrenulo na kišu.

Kakvo nas vrijeme čeka idućih dana

Središte ciklone nalazi se nad Jadranom i cijela Dalmacija se bori s kišom i snijegom. U nastavku tjedna, osobito prema njegovom kraju, vraćamo se u kratke rukave po svemu sudeći, barem tako u ovim trenucima pokazuju prognostički materijali.

Prije toga, pripremimo se na hladna jutra nakon što se razvedri, zbog čega bi moglo biti mraza, osobito u četvrtak ujutro.

Poljoprivrednicima savjet, zaštitite osjetljive biljne vrste!

PREPORUKA STOŽERA CZ DNŽ

Nastava u Neretvi ostaje online osim završnih razreda srednjih škola

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, nakon pribavljenog stručnog mišljenja ZZJZ DNŽ, dao je preporuke osnivačima osnovnih i srednjih škola na području županije o izmjeni načina organizacije nastave u školama u više jedinica lokalne samouprave.

Sukladno preporuci od ponedjeljka 26. travnja u dolini Neretve preporučuje se i dalje nastavu organizirati on-line, odnosno po modelu C, osim završnih razreda srednjih škola, dok se u ostatku županije preporuča organizacija nastave po modelu A.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije