Ostanimo u kontaktu

KONCERT POVODOM DANA GRADA METKOVIĆA

Stavros tri sata bez prestanka zabavljao metkovsku publiku

Objavljeno prije

Dan grada Metkovića - Koncert Jasmina Stavrosa

Športska ulica večeras je bila pretvorena u korzo, a na Trgu dr. Franje Tuđmana mnoštvo posjetitelja, bina i koncert Jasmina Stavrosa. Ozračje je to povodom proslave Dana grada Metkovića i blagdana Svetog Ilije, kojeg je svojim građanima i posjetiteljima grada Metkovića upriličila Turistička zajednica grada Metkovića i Grad Metković.

O Stavrosu ne treba puno govoriti… iskusan zabavljač i vrhunski glazbenik, dobro poznat starijoj, a i mlađoj publici, metkovsku je publiku tri sata bez prestanka držao na nogama. Ako zanemarimo upadice političkog značenja, slijedom navedenog možemo reći da je pun pogodak organizatora i lijepa uvertira u zabavu za nadolazeće dane u kojima slavimo Dan našega Grada i zaštitnika Metkovića, Svetoga Iliju.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije