LAŽNA PREDSTAVLJANJA

Starije osobe opet na meti lažnih djelatnika

Upozoravaju se građani, posebno starija populacija, na osobe koje dolaze u vaše domove i lažno se predstavljaju kao djelatnici raznih službi.

Objavljeno 25. studenoga 2013. u kategorijama: Crna kronika, News.

U subotu, 23. studenog policijskim službenicima u Policijskoj postaji Dubrovnik starija ženska osoba prijavila je kako su prethodnog dana, u popodnevnim satima, u njenu kuću u Ulici Bana Josipa Jelačića u Dubrovniku došla dva nepoznata muškarca starosti oko 25-30 godina koji su se predstavili kao djelatnici T-Com-a. Ponudili su joj da potpiše povoljniji ugovor, a kao poklon su joj obećali zidni sat za čiju dostavu su zatražili 100 kuna koje im je ona dala, a za što joj nisu izdali potvrdu, niti su joj ostavili kopiju ugovora. Policija radi na pronalasku počinitelja ove prijevare.

Ovim putem upozoravamo građane, posebno stariju populaciju, na osobe koje se lažno predstavljaju kao djelatnici raznih službi, dolaze u privatne stanove i obiteljske kuće, te iskorištavajući povjerenje građana prijevarom od njih uzimaju novac, – stoji u priopćenju PU Dubrovačko-neretvanske.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari