HUMANOST NA DJELU

Stanovnici Metkovića uporni u humanim djelima

Objavljeno 15. listopada 2018. u kategorijama: Metković, News.

Foto - Torcida Metković - Facebook

U zadnjih nekoliko dana stanovnici Metkovića u više su navrata pokazali odlike humanosti i potvrdu tradicije koja u tom gradu postoji .

Za potrebe liječenja Manuele, Dore i Marije lokalne udruge, škole, sportski klubovi i pojedinci organizirali su prikupljanje sredstava sa zajedničkim ciljem pomaganja roditeljima i uspješnog liječenja naših mladih sugrađanki. Građani Metkovića prema svojim mogućnostima doprinose tom humanom činu, bez obzira na to rade ili ne rade, je li im mirovina manja ili veća, idu li u školu ili ne idu.

Posebno je empatija zamjetna kod mladih koji s radošću daju novčana sredstva ili volontiraju. Stoga i mladima i starijima velika zahvala za sve što u tom smislu čine i tako dokazuju svoju tradicionalnu plemenitost. Jer nema ništa ljepše od spoznaja da živimo u zajednici koja suosjeća i koja unatoč svim teškoćama pronalazi načine i mogućnosti za pomaganje svima kojima je pomoć potrebna.

Ovu priliku ćemo iskoristiti da još jednom napomenemo kako još uvijek traje humanitarna akcija Torcide Metković. Svoje priloge za potrebe liječenja Dore i Marije možete dati svakim danom u vremenu od 8 do 14 sati, po osobnom izboru, s imenom i prezimenom ili anonimno.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari