Ostanimo u kontaktu

HUMANOST NA DJELU

Stanovnici Metkovića uporni u humanim djelima

Objavljeno prije

Foto - Torcida Metković - Facebook

U zadnjih nekoliko dana stanovnici Metkovića u više su navrata pokazali odlike humanosti i potvrdu tradicije koja u tom gradu postoji .

Za potrebe liječenja Manuele, Dore i Marije lokalne udruge, škole, sportski klubovi i pojedinci organizirali su prikupljanje sredstava sa zajedničkim ciljem pomaganja roditeljima i uspješnog liječenja naših mladih sugrađanki. Građani Metkovića prema svojim mogućnostima doprinose tom humanom činu, bez obzira na to rade ili ne rade, je li im mirovina manja ili veća, idu li u školu ili ne idu.

Posebno je empatija zamjetna kod mladih koji s radošću daju novčana sredstva ili volontiraju. Stoga i mladima i starijima velika zahvala za sve što u tom smislu čine i tako dokazuju svoju tradicionalnu plemenitost. Jer nema ništa ljepše od spoznaja da živimo u zajednici koja suosjeća i koja unatoč svim teškoćama pronalazi načine i mogućnosti za pomaganje svima kojima je pomoć potrebna.

Ovu priliku ćemo iskoristiti da još jednom napomenemo kako još uvijek traje humanitarna akcija Torcide Metković. Svoje priloge za potrebe liječenja Dore i Marije možete dati svakim danom u vremenu od 8 do 14 sati, po osobnom izboru, s imenom i prezimenom ili anonimno.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati
HSU – Čestitka

Najčitanije