Ostanimo u kontaktu

HUMANOST NA DJELU

Stanovnici Metkovića uporni u humanim djelima

Objavljeno prije

Foto - Torcida Metković - Facebook

U zadnjih nekoliko dana stanovnici Metkovića u više su navrata pokazali odlike humanosti i potvrdu tradicije koja u tom gradu postoji .

Za potrebe liječenja Manuele, Dore i Marije lokalne udruge, škole, sportski klubovi i pojedinci organizirali su prikupljanje sredstava sa zajedničkim ciljem pomaganja roditeljima i uspješnog liječenja naših mladih sugrađanki. Građani Metkovića prema svojim mogućnostima doprinose tom humanom činu, bez obzira na to rade ili ne rade, je li im mirovina manja ili veća, idu li u školu ili ne idu.

Posebno je empatija zamjetna kod mladih koji s radošću daju novčana sredstva ili volontiraju. Stoga i mladima i starijima velika zahvala za sve što u tom smislu čine i tako dokazuju svoju tradicionalnu plemenitost. Jer nema ništa ljepše od spoznaja da živimo u zajednici koja suosjeća i koja unatoč svim teškoćama pronalazi načine i mogućnosti za pomaganje svima kojima je pomoć potrebna.

Ovu priliku ćemo iskoristiti da još jednom napomenemo kako još uvijek traje humanitarna akcija Torcide Metković. Svoje priloge za potrebe liječenja Dore i Marije možete dati svakim danom u vremenu od 8 do 14 sati, po osobnom izboru, s imenom i prezimenom ili anonimno.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije