Ostanimo u kontaktu

MIRNIM OKUPLJANJEM PROTIV RAMPI U MARULIĆEVOJ

Početak radova digao na noge stanovnike Marulićeve

Objavljeno prije

Mirno okupljanje stanara u Marulićevoj

Koliko vlast, političari, organi reda, osluškuju glas naroda i koliko im je taj narod, zbog kojeg su oni tu i koji ih je na kraju i birao na ta udobna mjesta i fotelje u kojima primaju visoke plaće i žive lagodno, bitan, još jednom se pokazalo na primjeru stanara Marulićeve ulice u Metkoviću.

Naime, iako su se više puta javno, a posljednji put prilikom posjete ministra Vlahe Orepića, izjasnili protiv gradnje rampe i kamera u njihovoj ulici, danas je izvođač radova tvrtka Tehnomobile iz Zagreba, unatoč složnom protivljenju građana, ponovno pokušala početi gradnju. Građani su se spontano okupili i mirno spriječili početak radova i time još jednom pokazali odlučnost i složnost da se, protivno njihovoj volji, utječe na njihove živote i da im se oduzimaju Ustavom zagarantirane građanske slobode.

Naime, građani iz hrvatskog dijela Marulićeve ulice koji idu također u hrvatski dio prema planiranom projektu morali bi prelaziti granične rampe!? Pitamo se koji je smisao tih rampi ako one nisu na bosanskohercegovačkom dijelu? Kako će se situacija u Marulićevoj dalje odvijati krajnje je neizvjesno, ali jedno je jasno, ovi ljudi neće odustati od svojih zahtjeva.

Daljnja zbivanja u Marulićevoj pratite na portalu Metkovic NEWs.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije