Ostanimo u kontaktu

SPLICKA SCENA PONOVNO U METKOVIĆU

Stand up komičari SplickeScene u subotu u GKS-u!

Objavljeno prije

Za razliku od političara, splitski komičari održavaju svoja obećanja. Na premijernom nastupu u siječnju pred gotovo punom dvoranom GKS-a najavili su kako će se vratiti i to s novim bazama, a to će i učiniti u subotu 16. ožujka. SplickaScena se ovaj put u Metković, osim s novim materijalom, vraća i s izmijenjenom postavom. U kinu Pobjeda nasupat će, publici sad već poznati, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi, a umjesto Tomislava Primorca sada je tu Ivo Musulin. Sve one koji budu u publici čeka sat i pol vremena smijeha. Splićani s nestrpljenjem očekuju ovo gostovanje, jer su još uvijek pod dojmom velikog interesa i vrhunske atmosfere s premijernog nastupa. Zato, ne propustite „Dalmatinsku Stand-Up Comedy večer Vol. 2“! Show je na rasporedu u subotu 16. ožujka s početkom u 20h. Cijena ulaznice je 40kn u pretprodaji te 50kn na ulazu na dan predstave.

Fizička pretprodaja se vrši od ponedjeljka do petka u GKS-u Metković (Kino Pobjeda) u vremenu od 09 do 14 sati, te online na bit.ly/DALMetkovic2.

Informacije o događaju na: https://www.facebook.com/events/1141673729340156/

Upiti i dodatne informacije na: info@splickascena.com

www.splickascena.com

ZIMSKA SADNJA

Posađeni novi cvjetni nasadi u Gradskom parku

Objavljeno prije

Danas smo u Gradskom parku zatekli radnike Čistoće u radovima uređenja postojećih cvjetnih površina, ali i sadnji novih.

Kako nam je istaknuo Nikola Veraja, riječ je o zimskoj sadnji, a zasađeno je oko 2500 maćuhica te su cvjetni nasadi uređeni u bojama grada.

Voditelj radova Branko Arnaut nam je ukratno o radovima rekao:

– Radi se o redovnom uređenju grada, uređenju i sadnji cvijeća na cvjetnim površinama u parku, vodi se računa o sadnji pa će tako jedno samoniklo stablo biti presađeno u park. Nova cvjetna površina je napravljena pored Tiska gdje se prije nalazila ploča za osmrtnice koja je izmaknuta, – rekao je Arnaut.

U galeriji pogledajte kako teku radovi uređenja i kako izgledaju novouređene cvjetne površine:

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije