Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SRETNE VIJESTI

Metkovka u Beogradu rodila drugo dijete, oglasio se i sretni otac: “Došlo još jedno malo srce!”

Metkovka Ana Bebić i Ivan Đolić drugi put su postali roditelji, a sretnu vijest su potvrdili i na svojim društvenim mrežama.

Objavljeno prije

Foto: Instagram

Naša Metkovka pjevačica Ana Bebić (33) drugi put je postala majka, a sa svojim suprugom Ivanom Đolićem je dobila drugoga sina. Sretni roditelji vijesti su podijelili i na svojim društvenim mrežama.

– Ista slika, skoro dvije godine kasnije. Opet dosta prije vremena, došlo još jedno malo srce! Ana i beba (ni ova nema ime) su dobro, – napisao je Anin suprug.

View this post on Instagram

Cuvajte svoje najmilije i sebe! #ostanidoma

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on

Ana Bebić najširoj je javnosti poznata po duetu sa Severinom i pjesmi “Italiana”, a već godinama gradi uspješnu karijeru. Pjevačica je inače rodom iz Metkovića, a iako se zbog trudnoće povukla iz javnosti posljednjih nekoliko mjeseci, krajem prošle godine je objavila svoj novi singl, piše Dnevnik.hr.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

OBNOVA PARKETA I UGRADNJA OBLOGE

Završeni radovi na obnovi Gradske sportske dvorane

Završeni radovi na projektu obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću

Objavljeno prije

Jučer je održana primopredaja radova projekta obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću, sufinanciranoga od strane Ministarstva turizma i sporta RH. Primopredaji su nazočili načelnik Sektora za razvoj i natjecateljski sport u Ministarstvu turizma i sporta Darko Vučić, predstavnici izvođača i nadzora radova te Grada Metkovića.

Ukupan iznos investicije je 64.319,99 eura s PDV-om (484.618,98 kn), a od strane Ministarstva turizma i sporta RH Gradu Metkoviću odobreno je 41.197,16 eura (310.400,00 kn). Ostatak sredstava za realizaciju ovoga projekta Grad je osigurao iz vlastitoga Proračuna.

U sklopu radova obavljeno je temeljito brušenje parketa u tri faze, izvlačenje linija sportskih terena za rukomet, košarku i odbojku, nanošenje odgovarajućih slojeva laka te ugradnja antibakterijske i vatrootporne sigurnosne gumene obloge na zidove kojom se sprječava mogućnost ozljeda svih korisnika Gradske sportske dvorane.

– Riječ je o još jednom projektu ulaganja u sportsku infrastrukturu kojim želimo osigurati kvalitetnije uvjete za sportaše te potaknuti što veći broj djece i mladih na bavljenje sportom! – istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije